F Born To Be Blue trailer: Τί έπαθε το Hollywood με τους τζαζίστες; - FilmBoy Born To Be Blue trailer: Τί έπαθε το Hollywood με τους τζαζίστες; - FilmBoy
  • Latest News

    Born To Be Blue trailer: Τί έπαθε το Hollywood με τους τζαζίστες;


    Δεν πέρασαν πολλές μέρες από τη κυκλοφορία του trailer του Miles Ahead, με τον Don Cheadle να υποδύεται τον θρύλο της jazz Miles Davis, και η IFC Films βγάζει το trailer του Born To Be Blue, με τον Ethan Hawke στο ρόλο άλλου ένα θρύλου της jazz, του Chet Baker.

    Προφανώς η στροφή στη jazz είναι κάτι σαν μόδα αυτή την Άνοιξη στο Hollywood.

    Η ταινία πιάνει τον Baker από τη δεκαετία του 1960, αν και το άστρο του έλαμψε στα 50’s.
    Ο εθισμένος στην ηρωίνη καλλιτέχνης έχει γκρεμίσει την προσωπική και επαγγελματική του ζωή, αλλά με τη βοήθεια ενός νέου έρωτα (Carmen Ejogo), βρίσκει τη δύναμη να προσπαθήσει και να ξεφύγει από τον κατήφορο, και να αρχίσει την ανάβαση πίσω στην κορυφή. 

    Η μεγάλη πλάκα είναι ότι ο Miles Davis εμφανίζεται στο Born To Be Blue, αλλά δεν τον παίζει ο Cheadle αλλά ο Kedar Brown.
    Κρίμα, γιατί θα ήταν μια σπουδαία ευκαιρία για ένα Marvel-style κοινό σύμπαν των θρύλων της jazz – δεδομένου ότι και το Miles Ahead κυκλοφορεί κι αυτό σύντομα.

    Συγκρίνοντας πάντως τα δύο trailer, οι ομοιότητες είναι ξεκάθαρες.
    Και ο Cheadle αλλά και εδώ ο Hawke, δύο αξιόπιστοι και με δυνατότητες ηθοποιοί, έχουν την ευκαιρία για μια σπουδαία ερμηνεία.

    Αν με ρωτήσετε, πιο πολύ με τραβάει το Miles Ahead, και λόγω trailer και λόγω πρωταγωνιστών – δεν έχω σε μεγάλη εκτίμηση τον Ethan Hawke.

    Το Born To Be Blue σκηνοθετεί ο Robert Budreau και κυκλοφορεί στις ΗΠΑ στις 25 Μαρτίου.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Born To Be Blue trailer: Τί έπαθε το Hollywood με τους τζαζίστες; Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top