F Suicide Squad trailer: Το τρελό κινηματογραφικό σύμπαν της DC - FilmBoy Suicide Squad trailer: Το τρελό κινηματογραφικό σύμπαν της DC - FilmBoy
  • Latest News

    Suicide Squad trailer: Το τρελό κινηματογραφικό σύμπαν της DC


    Update: Και πάνω στο πένθος για το Batman vs. Superman: Dawn of Justice, οι Ασιάτες έβγαλαν ένα νέο trailer για το Suicide Squad με καινούργιο υλικό και πολύ δράση.

    Όπως αναμενόταν από την αρχή της εβδομάδας, η Warner Bros και η DC Films έβγαλαν το πρώτο επίσημο trailer του Suicide Squad (μετά το footage που είχε βγει στο Comic-Con το καλοκαίρι), το οποίο επιβεβαίωσε δύο πράγματα που ξέραμε, και άλλο ένα που φανταζόμασταν.

    Το ένα που ξέραμε είναι πως η η Margot Robbie ως Harley Quinn είναι μακράν ο πιο διασκεδαστικός χαρακτήρας στη ταινία – γι’αυτό και το trailer είναι γεμάτο από δικές της ατάκες.
    Επίσης ξέραμε πως ο πιο ενδιαφέρον πραγματικά κακός είναι ο Joker του Jared Leto.

    Αυτό που φανταζόμασταν (τουλάχιστον εγώ) και μάλλον επιβεβαιωθήκαμε, ήταν ότι ο Will Smith θα κάνει αγγαρεία και θα είναι ίσως ο πιο ξενέρωτος villain στην ιστορία της DC.
    Είναι ο Deadshot και απλά του αρέσει να σκοτώνει.
    Τόσο απλά.

    Ο Jai Courtney παίζει τον Captain Boomerang, ένας τύπος που του αρέσει να πίνει και να χτυπάει.
    Η Cara Delevingne είναι η Μάγισσα, που είναι μάλλον δαιμονισμένη.

    Ο Adewale Akinnuoye-Agbaje είναι ο Killer Croc, που τρώει κυριολεκτικά ανθρώπους, και ο Jay Hernandez είναι ο El Diablo, που του αρέσουν …οι ανθρώπινες λαμπάδες.

    Όλοι είναι κακοί άνθρωποι.
    Αυτό που δεν κατάλαβα ακόμα είναι ποιον κακό – χειρότερο από αυτούς προφανώς – αντιμετωπίζουν για να σώσουν τον κόσμο …αλλά όποιος και να είναι, έχει πλοκάμια!

    Η ουσία είναι πως το Suicide Squad, σε αντίθεση με το άλλο φετινό της DC, Batman vs. Superman, θα έχει αίσθηση του χιούμορ. 
    Και έτσι πρέπει.
    Αν είναι να βλέπουμε ένα μάτσο κακούς συνέχεια, θα πρέπει να αστειεύονται συχνά.

    Είναι ένα τρελό κινηματογραφικό σύμπαν της DC.
    Και μάλλον θα μας αρέσει …με τρέλα.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Suicide Squad trailer: Το τρελό κινηματογραφικό σύμπαν της DC Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top