F Deepwater Horizon trailer: Ο Mark Wahlberg στη μεγαλύτερη πετρελαιο-καταστροφή των ΗΠΑ - FilmBoy Deepwater Horizon trailer: Ο Mark Wahlberg στη μεγαλύτερη πετρελαιο-καταστροφή των ΗΠΑ - FilmBoy
  • Latest News

    Deepwater Horizon trailer: Ο Mark Wahlberg στη μεγαλύτερη πετρελαιο-καταστροφή των ΗΠΑ


    Ο σκηνοθέτης Peter Berg και ο ηθοποιός Mark Wahlberg συνηθίζουν να συνεργάζονται σε δράματα που έχουν συμβεί στην πραγματικότητα.

    Ξεκίνησαν με το Lone Survivor, όπου ένας πεζοναύτης της ομάδας SEAL σκοτώνει έναν ηγέτη των Ταλιμπάν, τώρα γυρίζουν το Patriot’s Day που ασχολείται με τα γεγονότα γύρω από τη βομβιστική επίθεση στο Μαραθώνιο της Βοστώνης, ενώ ενδιάμεσα έχουν κάνει και το Deepwater Horizon, που μιλά για μία από τις χειρότερες ανθρωπογενείς καταστροφές στην ιστορία των ΗΠΑ.

    Το 2010, μια εξέδρα πετρελαίου εξερράγη κοντά στις ακτές της Λουιζιάνα, προκαλώντας μια διαρροή που θα κρατούσε 87 ημέρες και τη μεγαλύτερη πετρελαιοκηλίδα στην ανοιχτή θάλασσα στην ιστορία των ΗΠΑ. 

    Από τα 126 μέλη του πληρώματος που βρίσκονταν εκεί την ώρα του ατυχήματος, 11 σκοτώθηκαν και 17 τραυματίστηκαν. 

    Το Deepwater Horizon ακολουθεί τους θαρραλέους άνδρες και γυναίκες που προσπάθησαν να εμποδίσουν την καταστροφή, και στη συνέχεια, αφού δεν κατάφεραν και πολλά, εργάστηκαν γενναία για να σώσουν τους συναδέλφους τους. 

    Τα trailer που κυκλοφόρησε μοιάζει περισσότερο με teaser, καθώς είναι αφιερωμένο στην 10χρονη κόρη των Mark Wahlberg και Kate Hudson η οποία εξηγεί πώς ακριβώς, τα έργα γεώτρησης πετρελαίου θα προκαλέσουν την επικείμενη καταστροφή (μέσω παραδείγματος σε ένα κουτάκι Coka Cola).

    Αλλά υπάρχουν βέβαια και σκηνές πιο δραματικών σκηνών, όπου το πλήρωμα (Kurt Russell, John Malkovich, Gina Rodriguez και Dylan O’Brien μερικοί από αυτούς) αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι κάτι δεν πάει καλά και έπειτα, όπου το πλήρωμα τρέχει τρομοκρατημένο μετά την έκρηξη (στην εξέδρα, όχι στο κουτάκι της Coca Cola).

    Το Deepwater Horizon φτάνει στους κινηματογράφους των ΗΠΑ στις 30 Σεπτεμβρίου.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Deepwater Horizon trailer: Ο Mark Wahlberg στη μεγαλύτερη πετρελαιο-καταστροφή των ΗΠΑ Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top