F Star Wars Rebels trailer: Η 2η σεζόν ξεκινάει ...με συνδέσεις από τη ταινία! - FilmBoy Star Wars Rebels trailer: Η 2η σεζόν ξεκινάει ...με συνδέσεις από τη ταινία! - FilmBoy
  • Latest News

    Star Wars Rebels trailer: Η 2η σεζόν ξεκινάει ...με συνδέσεις από τη ταινία!


    Αν και ο μπαμπάς δεν με άφησε να δω ακόμη το Star Wars: The Force Awakens, ξέρω ότι ο ενθουσιασμός όσων το είδαν δεν ξεθύμανε ακόμη.

    Αλλά ίσως να πρέπει να αρχίσετε να ασχολείστε ξανά με την animation σειρά της Disney XD, Star Wars Rebels, γιατί ετοιμάζεται να ξεκινήσει ξανά στις 20 Ιανουαρίου (θυμάστε το καλοκαίρι που σας έδειξα 7 λεπτά preview από τη σειρά;).

    Για αυτό το σκοπό έκανε την εμφάνισή του ένα νέο χορταστικό trailer με σκηνές από τα έξι επεισόδια της 2ης σεζόν, στο οποίο βλέπουμε και μερικά πολύ ενδιαφέρουσα πράγματα σχετικά με τη ταινία.

    Όπως για παράδειγμα το σταυρωτό φωτόσπαθο του Ezra (το δικό μου το έσπασα τα Χριστούγεννα), το οποίο είναι παρόμοιο με εκείνο που είχε ο Kylo Ren στο Star Wars: The Force Awakens.

    Δεν είναι ακριβώς ίδιο βέβαια, αλλά θα μπορούσε αυτό να είναι η πρώτη ένδειξη ότι η σειρά θα έχει συνδέσεις με τις επερχόμενες ταινίες.

    Ο μπαμπάς λέει ότι θα πρέπει να δω πρώτα το Star Wars Rebels (το οποίο δεν το έχει δει εκείνος), μόλις μεγαλώσω να δω τα πρώτα Star Wars (εκείνος είδε τα μισά) και μετά να δω το Force Awakens (που δεν το είδε ακόμα!).
    Μπερδεμένα πράματα…

     Filmboy Jr.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Star Wars Rebels trailer: Η 2η σεζόν ξεκινάει ...με συνδέσεις από τη ταινία! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top