F Sequel News: Indiana Jones 5, Kill Bill: Vol. 3, Guardians of the Galaxy 2 - FilmBoy Sequel News: Indiana Jones 5, Kill Bill: Vol. 3, Guardians of the Galaxy 2 - FilmBoy
  • Latest News

    Sequel News: Indiana Jones 5, Kill Bill: Vol. 3, Guardians of the Galaxy 2


    Το Star Wars μπορεί να είναι το καμάρι της ένωσης Lucasfilm / Disney, αλλά και ο Indiana Jones είναι αρκετά μεγάλο deal.
    Έτσι, τώρα που το ένα franchise αναβίωσε με επιτυχία, γιατί όχι και το άλλο;

    Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Walt Disney, Bob Iger, επανέλαβε για άλλη μια φορά, αυτή τη φορά στο Bloomberg, ότι ‘θα έρθουν περισσότερες ταινίες του Indiana Jones’.

    Δεν είπε λέξη για το πότε, ή το πώς, ή με ποιον, αλλά σε περίπτωση που ανησυχείτε ότι το ξεχάσαν, μπορείτε να ησυχάσετε…





    Ο Quentin Tarantino πετάει συνέχεια τις σπόντες του για το Kill Bill: Vol. 3.
    Μετά τις ατάκες του περί επιστροφής πριν ένα μήνα, τώρα παραδέχθηκε στο Variety ότι το σκέφτεται σοβαρά:


    Δεν έχω δεσμευτεί σε αυτό, αλλά μην εκπλαγείτε αν η Νύφη έκανε άλλη μια εμφάνιση πριν όλο το θέμα της τελειώσει.Μιλώ με την Uma [Thurman] γι 'αυτό. Μερικά από τα πράγματα που είχα γράψει, ποτέ δεν έγιναν και ίσως θα μπορούσα να τα χρησιμοποιήσω.





    Από τότε που ο Thanos αποκαλύφθηκε στα credits του The Avengers, οι comic-άδες περιμένουν να δουν τι είδους καταστροφή έχει ετοιμάσει η Marvel από αυτόν στο κινηματογραφικό της σύμπαν. 

    Ο χαρακτήρας εμφανίστηκε ξανά στο Guardians of the Galaxy, με τη φωνή του Josh Brolin, αλλά το μόνο που έκανε ήταν να απειλεί καθισμένος, ενώ όλοι οι άλλοι έκαναν τη δουλειά γι’αυτόν.

    Αλλά όπως καταλάβαμε από τη σκηνή στα credits του Avengers: Age of Ultron, ο Thanos είναι έτοιμος να δράσει ο ίδιος.
    Ωστόσο, σύμφωνα με τον Kevin Feige της Marvel, δεν θα δούμε τον Thanos στο Guardians of the Galaxy 2:


    Εγώ δεν θα έψαχνα τον Thanos σε αυτή την ταινία. Την επόμενη φορά που θα τον δούμε, δεν θα αστειεύεται.Θα λέτε «Α, γι’αυτό τον κρύβανε αυτόν τον κακό επί πέντε χρόνια!»



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Sequel News: Indiana Jones 5, Kill Bill: Vol. 3, Guardians of the Galaxy 2 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top