F Sequel news: Kill Bill 3, Trainspotting 2, Predator - FilmBoy Sequel news: Kill Bill 3, Trainspotting 2, Predator - FilmBoy
  • Latest News

    Sequel news: Kill Bill 3, Trainspotting 2, Predator


    Αν και το Kill Bill κυκλοφόρησε σε δύο μέρη, αρχικά ήταν μια ταινία. 
    Για χρόνια ακούγονταν φήμες για μια ενιαία uncut εκδοχή, αλλά η Dimension Films σκέφτηκε πως δεν θα έχει οικονομικό αντίκρισμα.

    Ο Quentin Tarrantino ήταν πάντα ειλικρινείς, λέγοντας κάποτε πως αντί για μία uncut εκδοχή, θα μπορούσαμε να δούμε ένα τρίτο Kill Bill.

    Τώρα, λίγο πριν την κυκλοφορία του Hateful Eight, ο Tarantino αποκάλυψε τις φιλοδοξίες του για άλλο ένα Kill Bill.


    Υπάρχει σίγουρα μια πιθανότητα.Έβαλα το χαρακτήρα της Beatrix Kiddo να περάσει πολλά, και γι 'αυτό ήθελα να έχει αυτό το χρόνο για να ειρηνεύσει.Την ήθελα να περνά λίγο χρόνο με την κόρη της και όχι να μπει ξανά σε περιπέτειες.Μπορεί να απολαύσει τη ζωή της ...για λίγο ακόμα’.

    Και μετά από αυτό, ο Tarantino επιβεβαίωσε ότι αν γίνει, το Kill Bill 3 θα εξελίσσεται στο σήμερα.




    Το προαναγγελθέν εδώ και καιρό (και φημολογούμενο από το Σεπτέμβρη) sequel του Trainspotting βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στο να γίνει πραγματικότητα. 

    Η Sony TriStar μόλις πήρε τα δικαιώματα για το Trainspotting 2, και θα ξεκινήσει γυρίσματα το επόμενο έτος. 

    Ο σκηνοθέτης του πρώτου φιλμ, Danny Boyle θα επιστρέψει και επίσημα, μαζί με τα αρχικά μέλη του cast: Ewan McGregor, Jonny Lee Miller, Ewen Bremner και Robert Carlyle.





    Δεν γνωρίζουμε πολλά για το επερχόμενο sequel/reboot του Predator, αλλά ξέρουμε ότι η 20th Century Fox έκανε μια καλή αρχή προσλαμβάνοντας τους Shane Black και Fred Dekker για να γράψουν το σενάριο. 

    Ο Black, ο οποίος είχε γράψει το τελικό σενάριο του πρώτου Predator, έχει γίνει πια σκηνοθέτης σημαντικών ταινιών, όπως το Kiss Kiss, Bang Bang και ακόμη περισσότερο το Iron Man 3

    Τα φρέσκα νέα είναι ότι το σενάριο ολοκληρώθηκε και αναμένεται πλέον η εκκίνηση της παραγωγής.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Sequel news: Kill Bill 3, Trainspotting 2, Predator Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top