F Free State of Jones trailer: Ο Matthew McConaughey στον αμερικανικό εμφύλιο - FilmBoy Free State of Jones trailer: Ο Matthew McConaughey στον αμερικανικό εμφύλιο - FilmBoy
  • Latest News

    Free State of Jones trailer: Ο Matthew McConaughey στον αμερικανικό εμφύλιο


    Οι καλές επιλογές του Matthew McConaughey συνεχίζονται.
    Ο - κάποτε αχώνευτος - ηθοποιός έχει κάνει τα τελευταία χρόνια εξαιρετικές επιλογές (Interstellar, True Detective, Dallas Byuers Club για το οποίο πήρε και το μοναδικό Oscar στη καριέρα του ως τώρα, ακόμη και το Mud ήταν καλή επιλογή) και μοιάζει να συνεχίζει το σερί.

    Αυτή τη φορά αναλαμβάνει επαναστατική δράση στα χρόνια του αμερικάνικου εμφυλίου, με τον Gary Ross (του πρώτου Hunger Games).

    Στο επικό δράμα (και φυσικά αληθινή ιστορία) Free State of Jones, ο McConaughey υποδύεται τον αγρότη Newton Knight ο οποίος στρέφεται εναντίον της συνομοσπονδίας υπέρ της οποίας κάποτε πολεμούσε και ο ίδιος, και επιχειρεί να μετατρέψει τη Jones County του Μισισιπή σε μια ελεύθερη Πολιτεία.

    Για την ταινία, το The New Yorker έγραψε πρόσφατα ότι η παραγωγή ξόδεψε επιπλέον $ 500.000 για να πάρει περισσότερους κομπάρσους και κάμερες στο χέρι, για την εναρκτήρια σκηνή μάχης, ώστε να υπάρχει μια αρκετά μεγάλη σκηνή δράσης Εμφυλίου Πολέμου για να δικαιολογήσουν την έλλειψη τέτοιων σκηνών στη διάρκεια της ταινίας.

    Αν είναι έτσι και η ταινία είναι περισσότερο δράμα εποχής παρά πολεμικό δράσης, εμένα δε με χαλάει καθόλου, το αντίθετο.
    Δεν μας λείπουν τα πολεμικά action, αλλά ποτέ δε λες όχι σε ένα πολεμικό δράμα εποχής, ειδικά την περίοδο των Βορείων και των Νοτίων.

    Το Free State of Jones θα βγει στις αίθουσες το Μάιο (στις 13), τότε που πολλές εταιρείες ρίχνουν τα βαριά ανοιξιάτικα χαρτιά τους, οπότε μάλλον πρέπει να είναι καλό.
    Το trailer κυκλοφόρησε.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Free State of Jones trailer: Ο Matthew McConaughey στον αμερικανικό εμφύλιο Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top