F Το cast της νέας ταινίας Baywatch συμπληρώνεται - FilmBoy Το cast της νέας ταινίας Baywatch συμπληρώνεται - FilmBoy
  • Latest News

    Το cast της νέας ταινίας Baywatch συμπληρώνεται


    Η νέα ταινία Baywatch, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2017, συνεχίζει το casting με νέα πρόσωπα σε παλιούς ρόλους.

    Η Alexandra Daddario πρόσφατα πήρε το ρόλο της Summer και θα βρεθεί δίπλα στους Dwayne Johnson και Zac Efron (πάλι θα φάει αυτός), που έχουν συμφωνήσει εδώ και καιρό.

    Σήμερα, ο Johnson ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, ότι ο ρόλος της C.J. Parker - ναι, αυτή που υποδυόταν η Pamela Anderson – πήγε στο μοντέλο και ηθοποιό Kelly Rohrbach.

    Ποια είναι αυτή, θα μου πείτε.
    Ούτε εγώ ξέρω (έχει παίξει σε μια μόνο ταινία το 2012), αλλά μαθαίνω ότι βρίσκεται στο cast της νέας ταινίας του Woody Allen.

    Πέραν αυτού, η καριέρα της ως ηθοποιού αποτελείται από περάσματα σε σειρές, με το Two And A Half Men να είναι η μόνη γνωστή.

    Αντίθετα, η Alexandra Daddario έχει μια αξιοπρεπή καριέρα.
    Πιο προσφατα έπαιξε την κόρη του Johnson στο San Andreas, ενώ καλά λόγια ακούστηκαν για τη παρουσία της στη 1η σεζόν του True Detective.

    Έχει μια σταθερή παρουσία σε μεγάλες παραγωγές τα τελευταία πέντε χρόνια, καθώς έπαιξε στο Percy Jackson: Sea of Monsters, στο Texas Chainsaw 3D, τη κωμωδία Hall Pass και βέβαια το Percy Jackson and the Olympians: The Lightning Thief, με το οποίο άρχισε να γίνεται γνωστή.

    Δε ξέρω αν αυτή η αναβίωση του Baywatch θα είναι καλή ή κακή, αυτό που ξέρω όμως είναι ότι τουλάχιστον θα γελάσουμε.
    Σκεφτείτε τον Dwayne Johnson να τεντώνεται στη παραλία ως νέος David Hasselhoff
    Αυτό αρκεί.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το cast της νέας ταινίας Baywatch συμπληρώνεται Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top