F Τί θα δούμε στη 2η σεζόν της Jessica Jones; - FilmBoy Τί θα δούμε στη 2η σεζόν της Jessica Jones; - FilmBoy
  • Latest News

    Τί θα δούμε στη 2η σεζόν της Jessica Jones;


    Το Netflix πρόσφατα ανακοίνωσε τη 2η σεζόν του Jessica Jones, σε μια εκδήλωση όπου ανακοινώθηκαν και κάποια άλλα νέα project του streaming δικτύου.

    Στο τέλος αυτής της εκδήλωσης, η Krysten Ritter μίλησε με τους δημοσιογράφους σε πηγαδάκια, αποκαλύπτοντας πως όταν υπέγραψε για τη σειρά, υπήρχαν ήδη σχέδια για να ενταχθεί στους χαρακτήρες της Marvel σε μια νέα σειρά των The Defenders, φυσικά στο Netflix.

    Αγαπώ τη Jessica και είμαι τόσο ενθουσιασμένη για να δω τι θα συμβεί στη συνέχεια.Όταν είδα το τελευταίο επεισόδιο, μου ήρθε αυθόρμητα: «Εντάξει, τι γίνεται μετά;».Έτσι συμβαίνει με όλες τις σειρές του Netflix. Χρειάζεσαι περισσότερο. Έτσι, είμαι ενθουσιασμένη που θα δούμε τι γίνεται μετά και πώς διαχειρίζεται το επόμενο κεφάλαιο της ζωής της’.

    Πάντως, τα σημαντικά βγήκαν στο πάνελ, καθώς συζητήθηκαν μερικές εκδοχές για το πού θα πάει η 2η σεζόν.
    (Όσοι δεν έχετε δει τη 1η σεζόν, ίσως να υπάρξουν spoilers παρακάτω).

    Νικώντας τον Kilgrave (David Tennant) ήταν ένας θρίαμβος για την Jessica, που ήταν εξουθενωμένη από το mind control που χρησιμοποίησε επάνω της. 
    Παρόλα αυτά, ακόμη και χωρίς τον Kilgrave, η Jessica θα ασχοληθεί και πάλι με τη συναισθηματική της ανάρρωση και στην 2η σεζόν.

    Δεν νομίζω ότι το τραύμα έφυγε με το θάνατο του Kilgrave’, δήλωσε η Ritter στο πάνελ.

    Και μπορεί ο Luke Cage να κινείται προς τη δική του σειρά, αλλά ο ηθοποιός Mike Colter αναμένει να δει τη Jessica και πάλι.

    Νομίζω ότι ο Luke είναι εντελώς εξαντλημένος συναισθηματικά.Νομίζω ότι όπου πηγαίνει, θα έχει άμεση σχέση με εκεί από όπου προήλθε στην ιστορία της Jessica Jones. Είναι ένα μακρύ τόξο, μια μακρά ιστορία. Μας αφήνει σε ένα εξαιρετικό timing, για να δούμε πώς θα συναντηθούν και πάλι, είτε στους Defenders είτε στο Jessica Jones: season 2’.

    Όσο για τον κακό που θα αντιμετωπίσει η Jessica στην 2η σεζόν, ο επικεφαλής της Marvel Television, Jeph Loeb είπε ότι μόλις τώρα άρχισαν να το σκέφτονται.

    Αυτά προς το παρόν για μία από τις καλύτερες τηλεοπτικές σειρές της χρονιάς.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Τί θα δούμε στη 2η σεζόν της Jessica Jones; Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top