F Whiskey Tango Foxtrot trailer: Η Tina Fey στο Αφγανιστάν! - FilmBoy Whiskey Tango Foxtrot trailer: Η Tina Fey στο Αφγανιστάν! - FilmBoy
  • Latest News

    Whiskey Tango Foxtrot trailer: Η Tina Fey στο Αφγανιστάν!


    Όπως η Tina Fey δε διστάζει να βγει στους κινηματογράφους την ίδια εβδομάδα με το Star Wars: The Force Awakens (ναι, έχω αποφασίσει να αρχίζω όλα τα θέματα με αναφορά σε αυτό), με τη κωμωδία Sisters, έτσι δε φοβάται να πάει και στην εμπόλεμη ζώνη του Αφγανιστάν.

    Στην …πολεμική κωμωδία Whiskey Tango Foxtrot η συμπαθέστατη κωμικός υποδύεται μία ρεπόρτερ που αποστέλλεται στο Αφγανιστάν για να κάνει κάποιο θέμα.

    Αρχικά βρίσκεται έξω από τα νερά της, αλλά σύντομα προσαρμόζεται στο άγριο περιβάλλον και …οι Αφγανοί ακόμα τρέχουν.

    Το Whiskey Tango Foxtrot βασίζεται στα απομνημονεύματα ενός πρώην δημοσιογράφου της Chicago Tribune και σκηνοθετείται από το δίδυμο Glenn Ficarra και John Requa (του μέτριου I Love You Phillip Morris, του πολύ καλού Crazy Stupid Love και πιο πρόσφατα του Focus).

    Μαζί με την Fey, παίζουν και άλλα καλά ονόματα, όπως η Margot Robbie (η κούκλα του The Wolf of Wall Street), ο Billy Bob Thornton, ο Martin Freeman, ο Alfred Molina και ο Josh Charles.

    Η ταινία έχει προφανώς στόχο να επιτύχει μια ισορροπία μεταξύ του χιούμορ και της δραματικής κατάστασης εκεί, και σύμφωνα με το trailer που κυκλοφόρησε, έχει τις στιγμές της.

    Το Whiskey Tango Foxtrot βγαίνει στους κινηματογράφους της Αμερικής στις 4 Μαρτίου 2016.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Whiskey Tango Foxtrot trailer: Η Tina Fey στο Αφγανιστάν! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top