F Ο Danny Boyle ετοιμάζει το Τrainspotting 2! - FilmBoy Ο Danny Boyle ετοιμάζει το Τrainspotting 2! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Danny Boyle ετοιμάζει το Τrainspotting 2!


    Σχεδόν 20 χρόνια μετά την ταινία “Trainspotting” που έκανε πασίγνωστο στο ευρύ κοινό τον Ewan McGregor, o σκηνοθέτης της ταινίας Danny Boyle δήλωσε επισήμως πως ετοιμάζει ήδη μια κινηματογραφική συνέχεια με ορίζοντα ολοκλήρωσης το 2016.


    Στα πλαίσια της προώθησης της νέας του ταινίας Steve Jobs στο κινηματογραφικό φεστιβάλ του Telluride του Colorado των Η.Π.Α., o Danny Boyle αποκάλυψε πως βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις και με τους 4 πρωταγωνιστές της πρώτης ταινίας - Ewan McGregor, Ewen Bremner, Jonny Lee Miller και Robert Carlyle - προκειμένου να προγραμματίσουν τις υποχρεώσεις τους και να βρουν τον χρόνο για τα γυρίσματα του sequel.

    Όπως ανέφερε ο Boyle το σενάριο της συνέχειας του Trainspotting θα βασίζεται στο “Porno”, την μυθιστορηματική συνέχεια που έδωσε ο συγγραφέας στο βιβλίο του “Trainspotting”, Irvine Welsh  το 2002. 

    Το σενάριο του Trainspotting 2 θα αναλάβει όπως όλα δείχνουν και πάλι ο John Hodge ο οποίος είχε συγγράψει και το σενάριο της πρώτης ταινίας και το οποίο είχε βρεθεί υποψήφιο για Oscar καλύτερου διασκευασμένου σεναρίου.

    Σπύρος Φώτης.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Danny Boyle ετοιμάζει το Τrainspotting 2! Rating: 5 Reviewed By: Unknown
    Scroll to Top