F Exposed trailer: Ο Keanu Reeves ψάχνει την αλήθεια - FilmBoy Exposed trailer: Ο Keanu Reeves ψάχνει την αλήθεια - FilmBoy
  • Latest News

    Exposed trailer: Ο Keanu Reeves ψάχνει την αλήθεια


    Ο Keanu Reeves είναι ένας ενοχλητικός ντετέκτιβ που δεν θα σταματήσει να κάνει ερωτήσεις που κανείς δεν θέλει να απαντήσει. 
    …Τώρα, γιατί στο trailer βλέπουμε έναν δυστυχισμένο Keanu Reeves που δείχνει να αναρωτιέται γιατί δεν του προσφέρονται καλύτερα σενάρια, δεν ξέρω.

    Στο Exposed του Declan Dale (που είχε ως αρχικό τίτλο Daughter of God!), o – μάλλον υποτιμημένος από τον ίδιο του τον εαυτό ηθοποιός – Keanu Reeves συναντά ξανά τη συμπρωταγωνίστριά του στο Knock Knock, Ana de Armas, και παίζει τον ντετέκτιβ που αναζητά την αλήθεια γύρω από το θάνατο ενός άνδρα.

    Πάντως, ο Reeves το παλεύει τα τελευταία χρόνια.
    Έκανε το σκηνοθετικό του ντεμπούτο με το Man of Tai Chi το 2013, δοκίμασε να κάνει ένα action franchise με το John Wick (και τα καταφέρνει, αφού ανακοινώθηκε το sequel), έκανε κι ένα θρίλερ με μέτρια αποδοχή (Knock Knock) ενώ πρόκειται να τον δούμε και στη νέα ταινία του Nicolas Winding Refn, Neon Demon.

    Το Exposed μας θυμίζει επίσης ότι η Mira Sorvino (καψούρα στα εφηβικά μου χρόνια …για κάποιο αδιευκρίνιστο λόγο που ακόμα δεν έχω καταλάβει) ζει και κάνει ακόμα ταινίες.

    Από 22 Ιανουαρίου στους κινηματογράφους των ΗΠΑ.
    Το trailer κυκλοφόρησε.  
    Δείτε το με δική σας ευθύνη.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Exposed trailer: Ο Keanu Reeves ψάχνει την αλήθεια Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top