F Eddie the Eagle trailer: Ο Hugh Jackman προπονεί τον πιο άτσαλο σκιέρ - FilmBoy Eddie the Eagle trailer: Ο Hugh Jackman προπονεί τον πιο άτσαλο σκιέρ - FilmBoy
  • Latest News

    Eddie the Eagle trailer: Ο Hugh Jackman προπονεί τον πιο άτσαλο σκιέρ


    'Δε χρειάζεται να νικήσεις για να είσαι νικητής.'

    Δε συμφωνώ, αλλά έτσι λέει το trailer του Eddie the Eagle, μιας ταινίας βασισμένης στην αληθινή ιστορία του Βρετανού σκιέρ Eddie Edwards, που αν και δεν ανέβηκε ποτέ στο βάθρο, έγινε ίνδαλμα και ο διασημότερος σκιέρ στην ιστορία της χώρας.

    Ο Taron Egerton πρωταγωνιστεί ως ένας αδέξιος νεαρός, τον οποίο κανένας δεν έχει ικανό για αθλητή – συμπεριλαμβανομένου και του πατέρα του, ο οποίος επιμένει να γίνει σκιέρ και να αγωνιστεί στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς.

    Με κάποιο τρόπο θα πείσει τον Hugh Jackman να τον βοηθήσει μαθαίνοντας του τα βασικά, και το όνειρό του θα γίνει πραγματικότητα.

    Το Eddie the Eagle σκηνοθετεί ο Dexter Fletcher, ενώ στη παραγωγή βρίσκεται ο Vince Vaughn, ο οποίος σκηνοθέτησε τον Egerton στο Kingsman: The Secret Service.

    Η ταινία θα βγει στους κινηματογράφους στις 26 Φεβρουαρίου 2016 και μόλις κυκλοφόρησε το trailer.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Eddie the Eagle trailer: Ο Hugh Jackman προπονεί τον πιο άτσαλο σκιέρ Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top