F Batman vs. Superman: Dawn of Justice trailer: Ο super κακός, τα κακομαθημένα ...και η badass! - FilmBoy Batman vs. Superman: Dawn of Justice trailer: Ο super κακός, τα κακομαθημένα ...και η badass! - FilmBoy
  • Latest News

    Batman vs. Superman: Dawn of Justice trailer: Ο super κακός, τα κακομαθημένα ...και η badass!


    Τρεις μέρες πριν, η Warner θέλησε να μας ιντριγκάρει με μια μικρή σκηνή από το διαβόητο και φυσικά πιο αναμενόμενο φιλμ της πενταετίας μετά το Star Wars: The Force Awakens.
    Και τα κατάφερε.

    Μετά από ένα πρώτο teaser trailer που έδινε βάση στην αφήγηση και όχι στο στόρι ή τους χαρακτήρες, και το προχθεσινό teaser clip, ήρθε το κυρίως πιάτο, το επίσημο full trailer του Batman vs. Superman: Dawn of Justice.
    Το οποίο έχει εκπλήξεις.

    Καταρχάς, επιβεβαιώνει με πανηγυρικό τρόπο την πολύ επίμονη φήμη που κυκλοφορούσε στα comic sites, την εμφάνιση του Doomsday, του super villain που σκότωσε τον Superman στα comics.

    Επίσης, επιβεβαιώνεται ο Τάσος που έλεγε πως οι ταινίες της DC …είναι πιο edgy και έχουν σκοπό να θέσουν θέματα συζήτησης και να εξερευνήσουν ενήλικη θεματολογία’.

    Ναι, υπάρχει χιούμορ, αλλά μόνο από τον Lex Luthor του Jesse Eisenberg – μάλιστα ο δικός του Lex μοιάζει ξάδερφος του Joker στο υφάκι και τις ατάκες. 

    Αλλά όλα τα λεφτά είναι η badass εμφάνιση της Wonder Woman, η οποία σώζει τα δύο κακομαθημένα αγόρια και ηγείται της αντεπίθεσης.
    Και μόνο από αυτή την εμφάνιση στο trailer, η Wonder Woman της Gadot κέρδισε τη συμμετοχή της σε όλα τα sequels, μη σας πω ότι έχει σίγουρη και μια τηλεοπτική σειρά.

    Όπως λέει και ο τίτλος, ο Batman και ο Superman βρίσκονται σε πόλεμο, όταν μια νέα απειλή προκύπτει, θέτοντας την ανθρωπότητα στο μεγαλύτερο κίνδυνο που έχει γνωρίσει ποτέ.

    Μέχρι τη τελευταία πράξη βέβαια, όταν οι δυο (ή τρεις) superheroes θα συνεργαστούν και θα ανοίξουν το δρόμο για τα δύο μέρη της Justice League, το 2017 και το 2019.

    Πρωταγωνιστούν ο Ben Affleck ως Bruce Wayne, ο Henry Cavill ως Clark Kent, η Gal Gadot ως Wonder Woman, ο Jesse Eisenberg ως Lex Luthor, ο Jeremy Irons ως Alfred και η Amy Adams ως Lois Lane.

    Θα δούμε ακόμα τους Laurence Fishburne, Holly Hunter, Diane Lane, Jenna Malone και τους Jason Momoa ως Aquaman και Ezra Miller ως The Flash.

    Το Batman vs. Superman: Dawn of Justice του Zack Snyder φτάνει ΚΑΙ στην Ελλάδα στις 25 Μαρτίου 2016 (δε προλαβαίνει να βγάλει νέα ταινία ο Παπακαλιάτης, τι στο καλο!).



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Batman vs. Superman: Dawn of Justice trailer: Ο super κακός, τα κακομαθημένα ...και η badass! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top