F Batman vs. Superman: Dawn of Justice teaser: Ο Superman είναι ο κακός; - FilmBoy Batman vs. Superman: Dawn of Justice teaser: Ο Superman είναι ο κακός; - FilmBoy
  • Latest News

    Batman vs. Superman: Dawn of Justice teaser: Ο Superman είναι ο κακός;


    Εν αναμονή του επίσημου trailer του Batman vs. Superman: Dawn of Justice αύριο βράδυ (θα βγει στον αέρα στην εκπομπή του Jimmy Kimmel), η Warner Bros θέλησε να κυκλοφορήσει ένα teaser clip. 

    Και είναι ένας εφιάλτης για τον Bruce Wayne του Ben Affleck.
    Βρίσκεται σε έναν κόσμο στον οποίο ο Superman έχει καταλάβει τον κόσμο, ζει σε ένα καταφύγιο του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου και έχει ένα στρατό δικό του.

    Και μόνο αυτό, εγείρει απορίες: Γιατί ο Superman να χρειάζεται στρατό;

    Η πολυαναμενόμενη ταινία του Zack Snyder έχει πολλά που θα είναι δύσκολο να καταλάβουν οι φανς.
    Σε όλη την ιστορία του στα κόμικς, ο Superman ήταν ένα καλό παιδί, ένας πρόσκοπος, η αμερικανική εκδοχή του ιδανικού ήρωα.
    Αντίθετα, ο Batman κινούνταν πάντα στο σκοτάδι.

    Μήπως αυτή η σκηνή είναι μέρος της παράνοιας του Bruce Wayne, ο οποίος βλέπει τον Superman σαν εξωγήινο τρομοκράτη …ή κάτι τέτoιο;

    Μέχρι να δούμε ολόκληρο το Batman vs. Superman το επόμενο καλοκαίρι, ο Snyder επιλέγει να μας αφήσει την εικόνα του κακού Superman.

    Στο Batman vs. Superman: Dawn of Justice πρωταγωνιστούν ο Ben Affleck ως Bruce Wayne, ο Henry Cavill ως Clark Kent, η Gal Gadot ως Wonder Woman, ο Jesse Eisenberg ως Lex Luthor, ο Jeremy Irons ως Alfred, η Amy Adams ως Lois Lane, ο Laurence Fishburne ως Perry White, ο Tao Okamoto ως Mercy Graves, η Holly Hunter ως Γερουσιαστής Finch και η Diane Lane ως Martha Kent. 

    Στη ταινία αναμένεται να κάνουν περάσματα ο Jason Momoa ως Aquaman και ο Ezra Miller ως The Flash, ενώ οι Jenna Malone και Scoot McNairy θα παίξουν άγνωστους ακόμα ρόλους.

    Δείτε το teaser και σχολιάστε άφοβα.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Batman vs. Superman: Dawn of Justice teaser: Ο Superman είναι ο κακός; Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top