F Όλα έτοιμα για το Avatar 2 ...εκτός από τα γυρίσματα! - FilmBoy Όλα έτοιμα για το Avatar 2 ...εκτός από τα γυρίσματα! - FilmBoy
  • Latest News

    Όλα έτοιμα για το Avatar 2 ...εκτός από τα γυρίσματα!


    Έχουν περάσει έξι χρόνια από τότε που το Avatar βγήκε στους κινηματογράφους, και ακόμα δεν έχουμε δει sequel …και δεν θα δούμε μέχρι τα Χριστούγεννα του 2017!

    Από τότε που η 20th Century Fox ανακοίνωσε ότι θα υπάρξουν τρεις συνέχειες που θα βγουν το 2017, το 2018 και το 2019, πολλοί υπέθεσαν ότι το καθένα θα βγει τον Δεκέμβριο κάθε έτους, όπως και η αρχική ταινία. 

    Τώρα ο σκηνοθέτης James Cameron επιβεβαίωσε ότι το Avatar 2 έχει ημερομηνία κυκλοφορίας τα Χριστούγεννα του 2017. 

    Επίσης, ο σκηνοθέτης έκανε κάποιες ενημερώσεις για την κατάσταση που βρίσκεται η παραγωγή, η οποία ετοιμάζεται να ξεκινήσει γυρίσματα στις αρχές του επόμενου έτους.


    Τα Χριστούγεννα του 2017 είναι ο στόχος... Τουλάχιστον, αυτό είναι που έχουμε ανακοινώσει. Αλλά δεν θεωρώ αυτό τόσο σημαντικό, όσο το γεγονός ότι όταν θα έχουμε έτοιμες και τις τρεις ταινίες μαζί, θα τις βγάζουμε ανά ένα χρόνο.Το ονομάζω ‘μετα-αφήγηση’ που θα διαρρέει στις τρεις ταινίες. Κάθε ταινία θα στέκεται μόνη της, αλλά επίσης θα λέει μια πολύ μεγαλύτερη ιστορία.

    Θυμίζω πάντως ότι το Avatar 2 είχε ακουστεί ότι θα βγει το 2014, μετά το 2015, ύστερα το 2016 και τώρα ανακοινώθηκε για το 2017, οπότε όλα μπορούν να συμβούν με την καθυστέρηση αυτής της ταινίας.
    Ωστόσο, ο Cameron μάλλον είναι έτοιμος αυτή τη φορά:


    Έχουμε σχεδόν ολοκληρώσει το σχεδιασμό (design), κάτι που είναι ένα τεράστιο έργο. Ήταν μια εργασία δύο ετών περίπου.Τελειώσαμε όλα τα πλάσματα και τα τοπία, καθώς και τους νέους κόσμους μέσα στον κόσμο της Πανδώρας. Το σενάριο είναι σε εξέλιξη, αλλά έχει σχεδόν τελειώσει. Η τεχνολογική ανάπτυξη έχει γίνει. Οι σκηνές έχουν γίνει, η υποδομή. Έτσι, είμαστε πραγματικά έτοιμοι να ξεκινήσουμε από το νέο έτος.

    Ο Cameron δήλωσε πρόσφατα ότι θέλει με το sequel να αποδείξει ότι η επιτυχία της πρώτης ταινίας δεν ήταν απλά μια απροσδόκητη επιτυχία. 
    Για να γίνει αυτό, πρέπει να δοθεί βάση στην ιστορία, και να μην στηριχθεί πάλι μόνο στα εντυπωσιακά οπτικά εφέ και στην προηγμένη τεχνολογία.

    Η γνώμη σας;

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Όλα έτοιμα για το Avatar 2 ...εκτός από τα γυρίσματα! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top