F Anesthesia trailer: Βαρύ αλα-Crash δράμα με τη Kristen Stewart - FilmBoy Anesthesia trailer: Βαρύ αλα-Crash δράμα με τη Kristen Stewart - FilmBoy
  • Latest News

    Anesthesia trailer: Βαρύ αλα-Crash δράμα με τη Kristen Stewart


    Η IFC έδωσε στη δημοσιότητα ένα συναισθηματικά έντονο trailer του δραματικού Anesthesia, μιας ταινίας που έκανε πρεμιέρα στο Tribeca Film Festival νωρίτερα φέτος και αναφέρεται σε μια βίαιη επίθεση εναντίον ενός αρεστού σε όλους καθηγητή (που τον υποδύεται ο Sam Waterston). 

    Η ταινία πάει πίσω μια εβδομάδα για να εξηγήσει πώς συνέβη το περιστατικό και πώς αυτό συνδέεται με τις ιστορίες φαινομενικά άσχετων ανθρώπων στην πόλη της Νέας Υόρκης.

    Η επίσημη σύνοψη λέει:
    Ένα χιονισμένο βράδυ στη Νέα Υόρκη, ένας αγαπητός δάσκαλος, ένα συγκλονιστικό έγκλημα. 
    Το προκλητικό αυτό δράμα ενώνει τα κομμάτια της ζωής ενός ανθρώπου, λίγο πριν αυτή αλλάξει για πάντα. 

    Πηγαίνοντας στο σπίτι του ένα βράδυ, ο Walter Zarrow (San Waterston), ένας δημοφιλής καθηγητής φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο του Κολούμπια, δέχεται μια βίαιη επίθεση στο δρόμο. 

    Κάνοντας flash back πίσω μία εβδομάδα, ο ηθοποιός-σκηνοθέτης Tim Blake Nelson ανιχνεύει το ντόμινο των γεγονότων που οδήγησαν σε αυτήν την φαινομενικά παράλογη επίθεση. 

    Σε αυτό το Crash-style βαρύ δράμα, παίζουν διαφόρων επιπέδων ηθοποιοί, όπως η Kristen Stewart (που μετά τα Twilight έγινε η αγαπημένη των indies), η Glen Close, ο Correy Stoll, η Gretchen Mol, ο Michael K. Williams και πολλοί άλλοι. 

    Σκηνοθετεί (και παίζει ένα ρόλο και ο ίδιος) ο Tim Blake Nelson (του Leaves of Grass).

    Το Anesthesia θα βγει στις αίθουσες των ΗΠΑ στις 8 Ιανουαρίου 2016.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Anesthesia trailer: Βαρύ αλα-Crash δράμα με τη Kristen Stewart Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top