F Πρώτη εικόνα της Wonder Woman και τελικό cast ...χωρίς Nicole Kidman! - FilmBoy Πρώτη εικόνα της Wonder Woman και τελικό cast ...χωρίς Nicole Kidman! - FilmBoy
  • Latest News

    Πρώτη εικόνα της Wonder Woman και τελικό cast ...χωρίς Nicole Kidman!


    Μπορεί να φταίει το γεγονός ότι όλοι βλέπουμε τα πάντα πια, υπό την επήρεια του …Star Wars που έρχεται, αλλά η πρώτη εικόνα της Wonder Woman, που κυκλοφόρησε η ίδια η Gal Gadot στο Twiter της, θα μπορούσε κάλλιστα να έχει υπότιτλο ‘May the Force Be With You!’.

    Όχι, αν έχω άδικο πείτε μου.
    Βλέποντας αυτή τη μάλλινη κουκούλα, δεν θα ορκιζόσασταν ότι αυτή είναι μια φωτο από τα γυρίσματα του νέου Star Wars

    Κι όμως, είναι η Wonder Woman μπροστά σε κάτι που μοιάζει με το Big Ben του Λονδίνου.
    Και μαζί με αυτή τη φώτο, η Warner αποκάλυψε μερικά ακόμη μέλη του cast, καθώς η παραγωγή ξεκίνησε και επίσημα.

    Ξέρουμε ότι η παραγωγή θα ξεκινούσε από το Λονδίνο, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το ρολόι του Big Ben στο φόντο, αν και κάποιοι ισχυρίζονται ότι βλέπουν στα χαλάσματα της εικόνας, το νησί της Themyscira. 

    Αυτό το τιτίβισμα της Gadot χρησίμευσε και ως επίσημη ανακοίνωση της παραγωγής, μαζί με ένα δελτίο τύπου από το στούντιο που αποκαλύπτει ότι οι Robin Wright, Danny Huston, David Thewlis, Ewen Bremmer, Elena Anaya και Lucy Davis βρίσκονται στο cast της ταινίας.

    Ωστόσο, οι χαρακτήρες τους δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμα.

    Και φυσικά, έχουμε μάθει πως η Nicole Kidman βρίσκεται σε συζητήσεις για να παίξει τη μητέρα της Wonder Woman – αν και αφού δεν υπάρχει το όνομά της στην ανακοίνωση, τα πράγματα δεν είναι ευοίωνα.

    Πάντως, ούτε η Robin Wright δε θα ήταν μια κακή επιλογή για το ρόλο της Hippolyta.
    Νεότερα σύντομα.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Πρώτη εικόνα της Wonder Woman και τελικό cast ...χωρίς Nicole Kidman! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top