F Η Universal ετοιμάζει αλά Marvel κοινό σύμπαν για τα κλασικά της τέρατα! - FilmBoy Η Universal ετοιμάζει αλά Marvel κοινό σύμπαν για τα κλασικά της τέρατα! - FilmBoy
  • Latest News

    Η Universal ετοιμάζει αλά Marvel κοινό σύμπαν για τα κλασικά της τέρατα!


    Τα κλασικά monster movies της Universal είναι αριστουργήματα.
    Αυτό αποτελεί θεμελιώδης αρχή στο Horrorant αλλά και σε όλη τη κινηματογραφική κοινότητα παγκοσμίως.

    Αλλά κι αν ακόμη υπάρχουν κάποιοι που το αμφισβητούν αυτό – κυρίως λόγω του νεαρού της ηλικίας και της ιλιγγιώδους ταχύτητας των νέων τεχνολογιών στο σινεμά που επηρεάζει την ικανότητα να εκτιμήσεις τα …άγαρμπα εφέ περασμένων δεκαετιών – θα πρέπει να παραδεχτούν ότι αυτές οι ταινίες παραμένουν συναρπαστικά παράθυρα σε περασμένους καιρούς. 

    Frankenstein, Dracula, The Mummy, The Wolf Man, The Invisible Man και οι υπόλοιποι σύντροφοί τους αντιπροσωπεύουν το υψηλό σημείο αναφοράς του τρόμου.
    Όλοι οι άλλοι τους ακολουθούν.

    Και η Universal το ξέρει αυτό. 
    Ξέρει ότι το studio τους χτίστηκε στα θεμέλια των ταινιών τρόμου. 
    Ξέρουν ότι αυτοί οι χαρακτήρες είναι ένα ζωτικό μέρος της κληρονομιάς τους. 

    Γι’αυτό ετοιμάζονται για τη μετενσάρκωση αυτών, ήσυχα, αργά, μεθοδικά.
    Το Variety έγραψε ένα άρθρο για το βασικό concept αυτού του εγχειρήματος, των reboot δηλαδή των τεράτων της Universal στη μεγάλη οθόνη, αρχής γενομένης από το The Mummy που θα βγει στις 24 Μαρτίου του 2017.

    Dracula, Van Helsing, Bride of Frankenstein και Wolf Man θα ακολουθήσουν, με αυτή τη σειρά.

    Αλλά το πιο συγκλονιστικό νέο έρχεται από την Donna Langley, πρόεδρο της Universal Pictures, η οποία επιβεβαίωσε αυτό που ελπίζαμε ενδόμυχα όλοι οι οπαδοί: όλα τα τέρατα θα ζουν σε ένα αλά Marvel κοινό σύμπαν:


    Οι χαρακτήρες θα αλληλεπιδρούν μεταξύ τους σε όλες τις ταινίες. Είμαστε στη διαδικασία της επώασης αυτή τη στιγμή, και παίρνουμε το χρόνο μας για να το κάνουμε σωστά.

    Όσο κι αν με ενθουσιάζει μια τέτοια ιδέα, τα πράγματα σε αυτή τη περίπτωση δεν είναι εύκολα.
    Σίγουρα, τα τέρατα έχουν μοιραστεί την οθόνη στο παρελθόν (συνήθως για να μάχονται μεταξύ τους, φυσικά), αλλά είναι δύσκολο να τα φανταστεί κανείς σε ταινίες που θα υποστηρίζουν το τρόμο.

    Εννοώ, είδαμε τέρατα να μαλώνουν σε κωμωδίες, σε action/adventures, σε fantasy adventures πρόσφατα, αλλά το να βάλεις τον Frankie και τον Κόμη στην ίδια ταινία, και αυτή να παραμείνει μια σοβαρή ταινία τρόμου, να διατηρεί τη μαγεία και την horror ατμόσφαιρα, αυτό είναι δύσκολο task.

    Και ούτε θέλουμε φυσικά να τους κάνουνε σούπερ ήρωες…

    Αναδημοσίευση από Horrorant.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Universal ετοιμάζει αλά Marvel κοινό σύμπαν για τα κλασικά της τέρατα! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top