F The Tiger: An Old Hunters Tale trailer: Ο ...διάβολος του I Saw the Devil επιστρέφει! - FilmBoy The Tiger: An Old Hunters Tale trailer: Ο ...διάβολος του I Saw the Devil επιστρέφει! - FilmBoy
  • Latest News

    The Tiger: An Old Hunters Tale trailer: Ο ...διάβολος του I Saw the Devil επιστρέφει!


    Τελευταία έπαιξε στο Roaring Currents, την πιο επιτυχημένη εισπρακτικά κορεάτικη ταινία όλων των εποχών, τον είδαμε και ως κατάσκοπο στο Lucy του Luc Besson, ταυτίστηκε με το classic πια Oldboy, αλλά εμένα θα μου επιτρέψετε να τον θυμάμαι για πάντα ως τον θεότρελο μανιακό στο αριστούργημα I Saw the Devil.

    Ο Choi Min-sik θα επιστρέψει στις Κορεάτικες αίθουσες τον επόμενο μήνα ως ένας κυνηγός επιφορτισμένος με την αποστολή να καταδιώξει και να πιάσει την τελευταία τίγρη στην κορεατική χερσόνησο, στην δραματική ταινία δράσης/εποχής The Tiger: An Old Hunter’s Tale.

    Σκηνοθετημένο από τον Park Hoon-jung (του μέτριου γκανγκστερικού New World), αυτή η φιλόδοξη και μεγάλου budget παραγωγή εξελίσσεται προς το τέλος της εποχής της δυναστείας των Joseon, όταν η Κορέα ήταν υπό την Ιαπωνική κατοχή.

    Αν και φαίνεται μια σκληρή ταινία για το κυνήγι ενός σπάνιου και όμορφου ζώου, η ιστορία είναι εξόχως πατριωτική για τους Κορεάτες, καθώς ένας τοπικός κυνηγός αναλαμβάνει το καθήκον να σκοτώσει ένα σύμβολο θάρρους και περηφάνιας για τη χώρα, για να μην αφήσει να πέσει στα χέρια των καταπιεστών τους.

    Στο παρακάτω trailer παίρνουμε μόνο μια μικρή γεύση από την τεράστια τίγρη, ωστόσο παραπέμπει σε ένα σκοτεινό και επικό survival εποχής. 

    Το The Tiger: An Old Hunter’s Tale (Daeho ο Κορεάτικος τίτλος) ανοίγει στην Κορέα στις 16 Δεκεμβρίου, μία ημέρα πριν από το Star Wars και ένα τοπικό ορειβατικό blockbuster, οπότε προβλέπεται μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική εβδομάδα για τους Κορεάτες.
    ...Αλλά αυτοί πάνε έτσι κι αλλιώς σινεμά.

    Φυσικά, η ταινία πουλήθηκε και στη Βόρεια Αμερική στο AFM, οπότε δε θα αργήσει και το αμερικάνικο trailer.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Tiger: An Old Hunters Tale trailer: Ο ...διάβολος του I Saw the Devil επιστρέφει! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top