F Sunset Song trailer: Το νέο δυνατό Βρετανικό δράμα εποχής - FilmBoy Sunset Song trailer: Το νέο δυνατό Βρετανικό δράμα εποχής - FilmBoy
  • Latest News

    Sunset Song trailer: Το νέο δυνατό Βρετανικό δράμα εποχής


    Για κάποιους κινηματογραφόφιλους, δεν υπάρχει χειρότερο από τα Βρετανικά ρομαντικά δράματα εποχής.
    Άλλοι (και πιο πολύ …άλλες) τα λατρεύουν.
    Εγώ για να πω την αλήθεια, δεν έχω αποφασίσει ακόμα.

    Μου άρεσε το Closing the Ring του Richard Attenborough, λιγότερο το The Edge of Love του John Maybury, ξετρελάθηκα με το Jane Eyre του Cary Fukunaga …οπότε μάλλον η ζυγαριά γέρνει θετικά.

    Το νέο ρομαντικό δράμα εποχής του Terence Davis (του μέτριου The Deep Blue Sea) έχει τίτλο Sunset Song και αφορά τη κόρη ενός Σκωτσέζου αγρότη, που ενηλικιώνεται στις αρχές του 1900. 

    Πρωταγωνιστεί η Agyness Deyn ως Chris Guthrie, σε μια ταινία που θα μπορούσε να χωριστεί σε τρία κεφάλαια.

    Το πρώτο εστιάζει στον καταχρηστικό πατέρα της (ο πάντα καταπληκτικός Peter Mullan), το επόμενο όταν η Chris γνωρίζει, ερωτεύεται και παντρεύεται τελικά τον Ewan (Kevin Guthrie) και τέλος, όταν εκείνος πηγαίνει να πολεμήσει στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο και επιστρέφει σοκαρισμένος και βίαιος, αψηφώντας το πατέρα της.

    Το Sunset Song είναι μια προσαρμογή του μυθιστορήματος του Lewis Grassic Gibbons που δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά το 1932.

    Η ταινία μόλις έκανε πρεμιέρα στο φεστιβάλ του Τορόντο και πιο πριν στο φεστιβάλ του Λονδίνου, ενώ θα κυκλοφορήσει στη Βρετανία τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

    Δείτε το δυνατό trailer, αποκλειστικά από το The Guardian.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Sunset Song trailer: Το νέο δυνατό Βρετανικό δράμα εποχής Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top