F Sequel news: Fantastic Four 2, Men in Black 4, Chronicles of Riddick: Furia και Riddick tv series - FilmBoy Sequel news: Fantastic Four 2, Men in Black 4, Chronicles of Riddick: Furia και Riddick tv series - FilmBoy
  • Latest News

    Sequel news: Fantastic Four 2, Men in Black 4, Chronicles of Riddick: Furia και Riddick tv series


    Σε κανέναν δεν άρεσε το Fantastic Four
    Ούτε στους κριτικούς, ούτε στους θεατές – κρίνοντας από το box office.
    Ούτε καν στο σκηνοθέτη της, ο οποίος βγήκε στο Twitter για να αποστασιοποιηθεί από τη ταινία, καθώς εκείνη έβγαινε στις αίθουσες.

    Παρ 'όλα αυτά, η 20th Century Fox επέμενε ότι ήταν δεσμευμένοι με μια συνέχεια το 2017.

    Φαίνεται ότι τελικά η Fox έκανε πίσω, καθώς ήσυχα και χωρίς ανακοινώσεις, έβγαλε το Fantastic Four 2 από το καλεντάρι της.
    Είχε καπαρώσει την 9η του Ιούνη 2017 γι’αυτό, αλλά το έβγαλε τελείως και μάλλον εγκαταλείπεται η ιδέα.




    Μια γυναίκα πράκτορας στο Men in Black δεν είναι εντελώς πρωτοπόρα ιδέα – είδαμε για λίγα δευτερόλεπτα τη Linda Fiorentino ως agent Weaver στις τελευταίες στιγμές της πρώτης ταινίας το 1997.

    Τώρα, οι παραγωγοί της σειράς υπόσχονται ότι στο Men in Black 4 θα δούμε έναν γυναικείο χαρακτήρα εκ των πρωταγωνιστών.

    Μιλώντας στο BBC, η παραγωγός Laurie McDonald είπε ότι η επόμενη ταινία, η οποία δεν έχει πάρει ακόμη οποιαδήποτε μορφή, δεν θα είναι …κυριολεκτικά Άντρες με τα Μαύρα:

    Θα υπάρχει μια εξέχουσα γυναίκα με τα μαύρα στο τέταρτο.

    Εκτός αν εννοεί τη Γυναίκα με τα Μαύρα στο θρίλερ του Radcliffe!
    Φαντάζεστε crossover;




    Ο Vin Diesel ενεργεί συχνά ως αρθρογράφος της καριέρας του, ανακοινώνοντας πρώτος αυτός σχεδόν τα πάντα που έχουν σχέση με επόμενα project του.

    Έτσι και τώρα, ο ίδιος ανακοίνωσε ότι οι περιπέτειες του Riddick θα συνεχιστούν, τόσο σε μια νέα ταινία όσο και σε τηλεοπτική σειρά!

    Μάλιστα, η δική του εταιρεία παραγωγής βρίσκεται πίσω και από τα δύο, με τον David Twohy, σεναριογράφο του Pitch Black, του πρώτου φιλμ του franchise, να έχει ξεκινήσει να γράφει το σενάριο για το Chronicles of Riddick: Furia

    Η σειρά έχουν δοκιμαστικό τίτλο Merc City και θα ακολουθεί τους Κυνηγούς από το σύμπαν του Riddick.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Sequel news: Fantastic Four 2, Men in Black 4, Chronicles of Riddick: Furia και Riddick tv series Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top