F Ο άσος των πολεμικών τεχνών Scott Adkins στο Dr. Strange της Marvel; - FilmBoy Ο άσος των πολεμικών τεχνών Scott Adkins στο Dr. Strange της Marvel; - FilmBoy
  • Latest News

    Ο άσος των πολεμικών τεχνών Scott Adkins στο Dr. Strange της Marvel;


    Πολλοί θα πουν ότι αφού ο Ryan Reynolds πήρε πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια superhero ταινία της Marvel, τότε όλοι έχουν τις πιθανότητές τους.
    Εγώ δεν το βρήκα τόσο παράταιρο αυτό, αλλά εγώ δεν είμαι δα και ο πλέον φανατικός κομικ-άς.

    Μόλις έσκασε η είδηση πως ο action star και master των πολεμικών τεχνών Scott Adkins φέρεται να μπαίνει στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel με ένα ρόλο στο Doctor Strange.

    Το Doctor Strange είναι η δεύτερη ταινία της 3ης Φάσης του MCU (Marvel Cinematic Universe) και άρχισε τα γυρίσματα μόλις τη περασμένη εβδομάδα στο Νεπάλ.

    Κάποιες ανεπίσημες φωτογραφίες από το σετ αποκάλυψαν τους Benedict Cumberbatch και Chiwetel Ejiofor επί τω έργω, στις πρώτες σκηνές της ταινίας και πριν ο Stephen Strange (Cumberbatch) γίνει ο σούπερ ήρωας του τίτλου.

    Ποιον θα υποδυθεί ο Scott Adkins είναι ακόμη άγνωστο, αλλά το The Wrap λέει πως θα έχει πολλές σκηνές δράσης, πολλές από τις οποίες θα απαιτούν μαχητικές ικανότητες με το χέρι.

    Λαμβάνοντας υπόψη τις αλλαγές στους τόπους και τις πολλές εθνικότητες ορισμένων χαρακτήρων του κόμικ, ο Adkins θα μπορούσε να παίξει κάποιο πρωτοπαλίκαρο κάποιου villain, ή μία εκδοχή του Wong, ενός δάσκαλου των πολεμικών τεχνών που καταλήγει να γίνει πιστός του Dr. Srtrange, ή ακόμα και ένας από τους μαθητές της Ancient One (Tilda Swinton).

    Εσείς οι fanatic, μήπως έχετε κάποιες ιδέες για τον ρόλο που θα μπορούσε εύκολα να υποδυθεί ο Scott Adkins στο επερχόμενο Dr. Strange;



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο άσος των πολεμικών τεχνών Scott Adkins στο Dr. Strange της Marvel; Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top