F Risen trailer: Ο Joseph Fiennes κυνηγάει το σώμα του Ιησού! - FilmBoy Risen trailer: Ο Joseph Fiennes κυνηγάει το σώμα του Ιησού! - FilmBoy
  • Latest News

    Risen trailer: Ο Joseph Fiennes κυνηγάει το σώμα του Ιησού!


    Σε ένα θλιβερό timing εξαιτίας των επιθέσεων στη Γαλλία, η Sony κυκλοφόρησε το επίσημο trailer του Risen, μια ταινία που βασίζεται στη πίστη, την Χριστιανοσύνη και την ιδεοληψία.

    Σε αντίθεση όμως με όλες τις Χριστιανικές ταινίες, οι οποίες είναι πολύ απασχολημένες με το κήρυγμα και ξεχνούνε να πουν μια καλή ιστορία, στο νέο έπος του Kevin Reynolds βλέπουμε την ιστορία της Ανάστασης από την αντίθετη σκοπιά.

    Από τα μάτια του Clavious (Joseph Fiennes), ενός ισχυρού Ρωμαίου στρατηγού που με τη βοήθεια του Lucious (Tom Felton) είναι επιφορτισμένος με την ανεύρεση του σώματος του Ιησού Χριστού, το οποίο μόλις έχει εξαφανιστεί από τον τάφο του λίγες ημέρες μετά την εκτέλεση του. 

    Με τους οπαδούς του Ιησού να ετοιμάζουν επανάσταση σε όλη την Ιερουσαλήμ, ο στρατιώτης θα πρέπει να εργαστεί γρήγορα αλλά, όπως μπορείτε να μαντέψετε, σύντομα θα μάθει ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά.

    Ενδιαφέρον trailer, epic κινηματογράφηση, κινηματογραφικό στόρι …αλλά δεν ξέρω από πού θα βρει θεατές μια τέτοια ταινία, ειδικά στα μέσα Φλεβάρη που θα βγει στους κινηματογράφους.

    Αλλά και Πάσχα να έβγαινε, πόσοι θεατές πια πάνε στο σινεμά για να δουν τον Χριστό και την Ανάσταση;


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Risen trailer: Ο Joseph Fiennes κυνηγάει το σώμα του Ιησού! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top