F My Big Fat Greek Wedding 2 trailer: Η Τούλα παντρεύει ...τους γονείς της! - FilmBoy My Big Fat Greek Wedding 2 trailer: Η Τούλα παντρεύει ...τους γονείς της! - FilmBoy
  • Latest News

    My Big Fat Greek Wedding 2 trailer: Η Τούλα παντρεύει ...τους γονείς της!


    Πριν βιαστείτε να επαναλάβετε τις ερωτήσεις που σκεφτήκατε οι περισσότεροι όταν πρωτοανακοινώθηκε το My Big Fat Greek Wedding 2 πριν κάποια χρόνια, να σας προειδοποιήσω ότι έχω τις απαντήσεις.

    Γιατί υπάρχει μια τέτοια ταινία;
    Ποιος θα πάει να το δει, εκτός από τους Έλληνες του εξωτερικού;

    Η απάντηση στο πρώτο ερώτημα είναι ‘γιατί η πρώτη ταινία απέφερε συνολικά $ 241 εκατoμύρια μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθιστώντας το την μεγαλύτερη εισπρακτική ρομαντική κωμωδία όλων των εποχών στις ΗΠΑ’.

    Η απάντηση στο δεύτερο ερώτημα είναι ‘…οι μισοί τουλάχιστον που είδαν και τη πρώτη.’
    …Ή τουλάχιστον οι γονείς, οι παππούδες και αμέτρητος κόσμος που δεν του καίγεται καρφί για τα Star Wars και τους υπερήρωες. 

    Σε εμάς στην Ελλάδα; 
    Όλοι οι συντάκτες των paparazzi περιοδικών, οι τηλεπαρουσιαστές που δεν πατάνε ποτέ σε αίθουσα, κανένα ξεχασμένο celebrity και μάλλον, χιλιάδες ανυποψίαστα πιτσιρίκια που δεν είδαν το πρώτο.
    Γιατί εδώ, οι γονείς και οι παππούδες δεν πάνε σινεμά.

    Το καλό δεν σας το είπα.
    Το My Big Fat Greek Wedding 2 …τεχνικά είναι επιστημονικής φαντασίας!

    Αν και το sequel φτάνει 13 χρόνια μετά την αρχική ταινία, εδώ η Τούλα (Nia Vardalos) και ο Ian (John Corbett) έχουν μια κόρη που φοιτά σε κολέγιο.
    Δηλαδή εξελίσσεται κάπου στο 2020.

    Αλλά έχω και καλύτερο.
    Στο sequel δεν παντρεύεται η κόρη …αλλά οι γονείς της Τούλας!
    Αποδεικνύεται ότι υπήρξε ένα τυπογραφικό λάθος στα χαρτιά, κάτι που σημαίνει ότι η μητέρας κι ο πατέρας της Τούλας δεν ήταν ποτέ επίσημα παντρεμένοι, οπότε ήρθε η ώρα για άλλον ένα Μεγάλο Χοντρό Ελληνικό Γάμο.

    Στο ρόλο της κόρης βρίσκεται η ελληνίδα Elena Kampouris, που έχει ξεκινήσει τη καριέρα της μόλις πρόπερσι και έχει προλάβει να παίξει σε 3 ταινίες δίπλα σε μεγάλα ονόματα όπως η Cate Winslet, ο Josh Brolin, ο Tobey Maguire και δύο φορές με τον Adam Sandler (τελευταία στο The Cobbler).
    Σπουδαία αρχή η Έλενα.

    Το My Big Fat Greek Wedding 2 σκηνοθέτησε ο Kirk Jones (του What To Expect When You’re Expecting και του Everybody’s Fine) και θα βγει στους κινηματογράφους στις 26 Μαρτίου 2016.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: My Big Fat Greek Wedding 2 trailer: Η Τούλα παντρεύει ...τους γονείς της! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top