F Hello, My Name is Doris trailer: Πώς να φλερτάρεις νεαρό στα 60-φεύγα σου! - FilmBoy Hello, My Name is Doris trailer: Πώς να φλερτάρεις νεαρό στα 60-φεύγα σου! - FilmBoy
  • Latest News

    Hello, My Name is Doris trailer: Πώς να φλερτάρεις νεαρό στα 60-φεύγα σου!


    Μιας και είναι Κυριακή και είθισται να είμαστε λίγο πιο light ...και σινεφίλ, ας δούμε την ταινία που αγοράστηκε από τη Roadside Attractions στο φετινό SXSW για το ποσό του $1,75 εκατομμυρίου, τη μεγαλύτερη αγορά στο φεστιβάλ για φέτος.

    Πρόκειται για την κωμωδία Hello, My Name is Doris που συν-έγραψε και σκηνοθέτησε ο Michael Showalter και που κέρδισε το βραβείο κοινού στο εν λόγω φεστιβάλ.

    Πρωταγωνιστεί η γεμάτη ενέργεια Sally Field, στο ρόλο μιας ηλικιωμένης γυναίκας που πείθεται να ακολουθήσει τα όνειρά της, …και ένα από τα όνειρά της είναι να γίνει ζευγάρι με τον John (Max Greenfield), έναν πολύ, πολύ νεότερό της άντρα. 

    Έτσι, αρχίζει να κάνει παρέα με παιδιά πάνω από το μισό της ηλικίας της, να πηγαίνει σε συναυλίες, μέχρι και να δημιουργεί ψεύτικο λογαριασμό στο Facebook. 

    Το trailer που κυκλοφόρησε μέσα στη βδομάδα, είναι ένα μείγμα κωμωδίας και δράματος, αλλά το σημαντικό – και γι’αυτό σας προτείνω να το δείτε – είναι πως διαφέρει από τα παρόμοια χυδαία φιλμ με ηλικιωμένους να χαριεντίζονται, να φουμάρουν και να κυκλοφορούν γυμνοί (ακούτε Jack και Diane;) όπως το ανεκδιήγητο Something’s Gotta Give του 2003, ή το χυδαίο It’s Complicated του 2009.

    Τη Sally Field δεν μπορείς να τη δεις …ερωτικά (όσο weird κι αν είσαι), οπότε το φλερτάρισμά της στη ταινία δεν μπορείς να το παρεξηγήσεις. 
    Και γιατί άλλωστε;
    Το να φλερτάρει μια γυναίκα νεότερό της δεν απαγορεύεται αισθητικά …μάλιστα, το άλλο φύλο θεωρεί ότι επιβάλλεται να το κάνει το ίδιο, για λόγους ανδρισμού.

    Το Hello, My Name is Doris είναι προγραμματισμένο να βγει στους κινηματογράφους της Αμερικής στις 11 Μαρτίου 2016.
    Δείτε το trailer.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Hello, My Name is Doris trailer: Πώς να φλερτάρεις νεαρό στα 60-φεύγα σου! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top