F Γιατί δεν πρέπει να χάσεις τις φετινές απονομές Χρυσής Σφαίρας και Όσκαρ! - FilmBoy Γιατί δεν πρέπει να χάσεις τις φετινές απονομές Χρυσής Σφαίρας και Όσκαρ! - FilmBoy
  • Latest News

    Γιατί δεν πρέπει να χάσεις τις φετινές απονομές Χρυσής Σφαίρας και Όσκαρ!


    Τα μάθατε φαντάζομαι τα νέα για τους (όχι και τόσο) νέους παρουσιαστές στις απονομές των Όσκαρ και των Χρυσών Σφαιρών.
    Κι αν τα τελευταία χρόνια βαριέστε να τις παρακολουθήσετε (για τον εαυτό μου μιλάω), φέτος θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε.

    Αρχίζοντας ανάποδα, την ευθύνη της παρουσίασης της Απονομής των Golden Globes ανέλαβε ο Ricky Gervais για τέταρτη φορά, μετά από τις τρεις σερί παρουσιάσεις το 2010-2012 …όταν και παρέλαβαν οι Tina Fey και Amy Poehler και κάθισαν κι αυτές για άλλα τρία χρόνια (2013-2015).

    Πέρα από τα κλασικά (ο Gervais ορκιζόταν ότι δεν θα ξαναπαρουσίαζε τις Χρυσές Σφαίρες, όπως λέγανε κάθε χρόνο και οι Fey και Poehler και κάθε χρονιά τα παρουσίαζαν), θυμάμαι ότι ο Gervais δεν είχε φύγει και με τις καλύτερες συνθήκες.

    Το χιούμορ του ήταν υπερβολικά καυστικό για τη βιομηχανία του Hollywood και μέχρι και ο Πρόεδρος της HFPA τότε, είχε πει πως ο Gervais το παράκανε.

    Ετοιμαστείτε λοιπόν για δεκάδες άρθρα στα αμερικάνικα tabloids: ‘Το παράκανε ο Ricky Gervais στην Απονομή;’.

    Αλλά και στα Όσκαρ, πήγαμε σε δοκιμασμένες συνταγές.
    Ο Chris Rock (μια αδυναμία του την έχω) είχε παρουσιάσει τα Όσκαρ το 2005 …όπου και αυτός ψιλοκατακρίθηκε για το καυστικό του χιούμορ, πιο πολιτικό από του Gervais και άρα πιο ενοχλητικό.

    Κι αν οι Σφαίρες βρίσκουν σταθερές στους παρουσιαστές, στα Όσκαρ γίνεται παρέλαση:
    Neil Patrick Harris, Ellen DeGeneres, Jon Stewart, Seth MacFarlane, Billy Crystal, Hugh Jackman, Steve Martin, Alec Baldwin, James Franco και Anne Hathaway …όλοι μετά τον Rock το 2005!
    Δε στεριώνει κανείς.

    Η 88η Απονομή των βραβείων Όσκαρ  θα γίνει στις 28 Φεβρουαρίου 2016, ενώ η απονομή των Χρυσών Σφαιρών στις 10 Ιανουαρίου 2016.

    Μ'αυτούς τους δύο στο hosting, καμία δεν χάνεται φέτος. 

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Γιατί δεν πρέπει να χάσεις τις φετινές απονομές Χρυσής Σφαίρας και Όσκαρ! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top