F Επίσημη σύνοψη και cast για το Doctor Strange - FilmBoy Επίσημη σύνοψη και cast για το Doctor Strange - FilmBoy
  • Latest News

    Επίσημη σύνοψη και cast για το Doctor Strange


    Η Marvel έδωσε στη δημοσιότητα μερικές πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το Doctor Strange, το οποίο έχει ξεκινήσει και επίσημα τη παραγωγή.

    Αν και μερικά πράγματα τα ξέραμε, ωστόσο το ανακοινωθέν αυτό είναι χρήσιμο γιατί επιβεβαιώνει κάποιες φήμες σχετικά με το στόρι, σφραγίζει την συμμετοχή μερικών ηθοποιών που ξέραμε ότι βρίσκονται σε συζητήσεις και φυσικά, δίνει την επίσημη σύνοψη:

    Το Doctor Strange ακολουθεί την ιστορία του νευροχειρουργού Doctor Stephen Strange, ο οποίος μετά από ένα τρομερό αυτοκινητιστικό δυστύχημα, ανακαλύπτει τον κρυφό κόσμο της μαγείας και των εναλλακτικών διαστάσεων.

    Το Doctor Strange είναι η τελευταία ταινία της Phase 3 του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel.
    Στόχος της Φάσης 3, κατά τη διάρκεια των τεσσάρων ετών και εννέα ταινιών - είναι να εισαγάγει το κοινό σε νέους ήρωες και να συνεχίσει τις περιπέτειες των αγαπημένων τους.

    Ο Benedict Cumberbatch οδηγεί το cast ως Doctor Strange, ενώ η ανακοίνωση επιβεβαιώνει ότι οι Chiwetel Ejiofor, Rachel McAdams, Michael Stuhlbarg, Mads Mikkelsen και Tilda Swinton θα βρίσκονται επίσης στη ταινία.
    Τα ονόματα των χαρακτήρων τους δεν έχουν αποκαλυφθεί, και υπάρχουν ακόμα πολλές εικασίες σχετικά με το ποιον θα παίξουν οι McAdams και Mikkelsen κυρίως.

    Ωστόσο, δεν υπάρχει καμία αναφορά για τον Scott Adkins, αν και πιθανότατα είναι η προσθήκη της τελευταίας στιγμής.

    Πίσω από τις κάμερες, η Marvel εμπιστεύεται όλους τους βετεράνους του studio που έχουν συμμετάσχει σε όλες τις Marvel-ικές ταινίες, οι οποίοι θα πλαισιώνουν τον σκηνοθέτη Scott Derrickson (του Sinister και του Deliver Us From Evil).

    Μόνο αυτός και ο μοντέρ είναι νέος για το MCU (Marvel Cinematic Universe).
    Αυτό καταδεικνύει τη σοβαρότητα με την οποία δουλεύει η Marvel τον Doctor Strange, η οποία φυσικά δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετική με τέτοιο σπουδαίο cast.

    Τα γυρίσματα θα γίνουν σε Λονδίνο, Νέα Υόρκη, Χονγκ Κονγκ και Κατμαντού στο Νεπάλ και η ταινία αναμένεται στους κινηματογράφους στις 4 Νοεμβρίου 2016. 



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Επίσημη σύνοψη και cast για το Doctor Strange Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top