F 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi trailer: Η μετά-Transformers εποχή του Michael Bay - FilmBoy 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi trailer: Η μετά-Transformers εποχή του Michael Bay - FilmBoy
  • Latest News

    13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi trailer: Η μετά-Transformers εποχή του Michael Bay


    Δε ξέρω από πού ξεφύτρωσε αυτό, αλλά καλά θα κάνετε να καλυφτείτε γιατί τα επόμενα 3 σχεδόν λεπτά θα γίνει …της εκρήξεως.

    Πάλι οι Αμερικανοί κάπου μπλέξανε – αυτή τη φορά στη Βεγγάζη της Λιβύης, και θα χρειαστούν θαρραλέοι άνδρες, πολλά πυρομαχικά και τα απαραίτητα flashback στις οικογένειές τους.

    Είναι το trailer του 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi, της πρώτης ταινίας του Michael Bay στη μετά-Transformers εποχή (με το break του Pain and Gain πρόπερσι).

    Ένας Αμερικανός Πρέσβης σκοτώνεται κατά τη διάρκεια μιας επίθεσης σε ένα κατάλυμα των ΗΠΑ στη Λιβύη, και μια ειδική ομάδα Πεζοναυτών θα προσπαθήσει να βγάλει άκρη στο χάος.

    Το σενάριο έγραψε ο Chuck Hogan, ο συγγραφέας των βιβλίων που βασίστηκαν η ταινία The Town και η σειρά The Strain, και αυτή είναι η πρώτη του προσπάθεια να γράψει σενάριο.

    Το cast περιλαμβάνει: John Krasinski, Pablo Schreiber, David Giuntoli, Toby Stephens και Max Martini.

    Άλλη μία κλασική αμερικανιά από τον Michael Bay.
    Και θα έλεγα ότι μοιάζει να κάνει ξεπατικωτούρα τις ταινίες του - με τις πατριωτικές φανφάρες και το κουλό gag του να σκέφτεται ο στρατιώτης την οικογένειά του, δευτερόλεπτα αφού έχει ξεκληρίσει ο ίδιος οικογένειες άλλων, να μην λείπουν ποτέ – αλλά τούτο δω δεν έχει καν σενάριο.

    Το trailer δηλαδή, αν και μεγάλο σε διάρκεια, έχει μόνο εκρήξεις και μπαμ μπουμ.

    Αν αντέχετε 2 λεπτά και 45 δεύτερα να βλέπετε εκρήξεις, δείτε το trailer.
    Αν το αντέχετε για 2 ώρες, περιμένετε μέχρι την 15η του Ιανουαρίου 2016 για να την δείτε ολόκληρη.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi trailer: Η μετά-Transformers εποχή του Michael Bay Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top