F Over Your Dead Body trailer: Το νέο ghost story του Takashi Miike - FilmBoy Over Your Dead Body trailer: Το νέο ghost story του Takashi Miike - FilmBoy
  • Latest News

    Over Your Dead Body trailer: Το νέο ghost story του Takashi Miike


    Ένα πρώτο trailer είχαμε δει πέρυσι τον Ιούλιο, καθώς το Over Your Dead Body θα κυκλοφορούσε στη χώρα του τον Αύγουστο, όπως κι έγινε.

    Αποφεύγω να δημοσιεύω νέα trailer από ταινίες που έχουμε ήδη δημοσιεύσει το πρώτο, αλλά σήμερα είναι μία από αυτές τις φορές που τα δύο trailer διαφέρουν τόσο μα τόσο πολύ.

    Ειλικρινά, μην δείτε ξανά το περσινό trailer, δείτε αμέσως το νέο.
    Πέρα από το γεγονός ότι αυτό έχει αγγλικούς υπότιτλους και taglines, η μεγάλη διαφορά είναι στη ποιότητα.

    Βασιζόμενος στην τέχνη των Kabuki (Kabuki ήταν αρχικά το κλασικό Ιαπωνικό χορόδραμα στον 17ο αιώνα, σε θέατρα που ήταν γνωστά για το στυλ των κοστουμιών και το εξεζητημένο μακιγιάζ των πρωταγωνιστών.  Αυτά τα θέατρα γρήγορα απέκτησαν τη φήμη των avant-garde theatres ή και των bizarre theatre.), ο Takashi Miike ξετυλίγει το τρομακτικό παραμύθι του μέσα στους τοίχους ενός θεάτρου, όπου ένας θίασος κάνει πρόβες για την παραγωγή μιας 200χρονης ιστορίας δολοφονίας, προδοσίας και φαντασμαγορικής εκδίκησης.

    Όταν έρχεται η ζωή να μιμηθεί τη τέχνη, το κάνει με συγκλονιστικό τρόπο.

    Το μεταφυσικό θρίλερ του Takashi Miike ετοιμάζεται να βγει στις αμερικάνικες ψηφιακές πλατφόρμες στις 5 Ιανουαρίου 2016.
    Δείτε το trailer.

    Αναδημοσίευση από Horrorant.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Over Your Dead Body trailer: Το νέο ghost story του Takashi Miike Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top