F Μετά τον Θόλο ...και η Ομίχλη του Stephen King στην μικρή οθόνη! - FilmBoy Μετά τον Θόλο ...και η Ομίχλη του Stephen King στην μικρή οθόνη! - FilmBoy
  • Latest News

    Μετά τον Θόλο ...και η Ομίχλη του Stephen King στην μικρή οθόνη!


    Τα μυθιστορήματα του Stephen King φαίνεται πως έχουν «ψήσει» για τα καλά τους τηλεοπτικούς παραγωγούς στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

    Μετά το Under The Dome, άλλο ένα επιτυχημένο μυθιστόρημα του Stephen King φαίνεται πως θα πάρει σάρκα και οστά στην μικρή οθόνη. 

    Ο λόγος για το The Mist, ένα από τα ωραιότερα βιβλία του King που συνδυάζει με απίστευτο τρόπο τις ίντριγκες μιας μικρής κοινωνίας, τους ενδιαφέροντες χαρακτήρες και την κλασσική επιστημονική φαντασία.

    Η Weinstein Company φαίνεται πως δεν πτοήθηκε από την τροπή που πήρε η τηλεοπτική μεταφορά του Under The Dome στην τελευταία του σεζόν στο CBS και αποφάσισε να προχωρήσει στην τηλεοπτική μεταφορά του δημοφιλούς μυθιστορήματος του Stephen King –αν βεβαίως ο ίδιος δώσει την συγκατάθεση του για την υλοποίηση του εγχειρήματος.

    Για την ιστορία να πούμε πως το The Mist εξιστορεί τις περιπέτειες των κατοίκων μίας μικρής πόλης όταν ξαφνικά αυτή κατακλύζεται από μία μυστηριώδη ομίχλη που προκαλεί τον τρόμο… 

    Το βιβλίο του Stephen King έγινε κινηματογραφική ταινία το 2007 και αποτέλεσε μεγάλη εμπορική επιτυχία.

    Αν και η εταιρία παραγωγής έχει ήδη αναπτύξει στον σχεδιασμό της σε ότι αφορά την πλοκή της σειράς, την σκηνοθεσία αλλά και το «στήσιμο» της τίποτα δεν είναι οριστικό. 

    Σίγουρα θα υπάρξουν και νεότερες πληροφορίες οπότε αναμένουμε.

    Σπύρος Φώτης.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Μετά τον Θόλο ...και η Ομίχλη του Stephen King στην μικρή οθόνη! Rating: 5 Reviewed By: Unknown
    Scroll to Top