F Το remake του Cabin Fever είναι έτοιμο και ...μάλλον είναι καλό! - FilmBoy Το remake του Cabin Fever είναι έτοιμο και ...μάλλον είναι καλό! - FilmBoy
  • Latest News

    Το remake του Cabin Fever είναι έτοιμο και ...μάλλον είναι καλό!


    Το remake/reboot του Cabin Fever, της fan-favorite ταινίας του Eli Roth που το 2002 κέρδισε βραβεία στο Sithes, Fantasia και Fangoria Awards κι έγινε fans favorite αμέσως, είναι έτοιμο και θα κυκλοφορήσει από την IFC Midnight το 2016.

    Το remake (που θα έχει ακριβώς το ίδιο όνομα) ακολουθεί μια ομάδα πέντε φοιτητών που νοικιάζουν μια καλύβα στο δάσος. 

    '...Σύντομα, η κόλαση θα ξεχυθεί καθώς οι νέοι πέφτουν θύματα ενός σαρκοφάγου ιού και προσελκύουν την ανεπιθύμητη προσοχή των δολοφονικών ντόπιων.'


    Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Travis Zariwny σε σενάριο των Eli Roth και Randy Pearlstein, ενώ πρωταγωνιστούν οι Gage Golightly, Matthew Daddario, Samuel Davis, Nadine Crocker και Dustin Ingram.


    Μου δόθηκε μια σπουδαία ευκαιρία να αναδημιουργήσω μια classic ταινία, για τη νέα γενιά των οπαδών του τρόμου.Είμαι die hard fan των ταινιών αυτών και ο βασιλιάς του τρόμου, Eli Roth, μου εμπιστεύτηκε να ξανακάνω τη ταινία του.Δεν μπορούσα να αποτύχω.
    …έλεγε ο ενθουσιασμένος Travis Zariwny.

    Και η αλήθεια είναι πως και ο ίδιος ο Roth έδινε την ευχή του με τα καλύτερα λόγια, ενώ το Μάρτιο στα γυρίσματα έλεγε ότι ήταν ‘…συγκλονισμένος από το remake!’.
    Για να δούμε…




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το remake του Cabin Fever είναι έτοιμο και ...μάλλον είναι καλό! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top