F Ο Χρήστος Βασιλόπουλος από το Los Angeles μιλάει στον Νίκο Μουρατίδη - FilmBoy Ο Χρήστος Βασιλόπουλος από το Los Angeles μιλάει στον Νίκο Μουρατίδη - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Χρήστος Βασιλόπουλος από το Los Angeles μιλάει στον Νίκο Μουρατίδη


    Έχοντας ένα βασικό ρόλο στην τηλεοπτική σειρά Banshee, ο Χρήστος Βασιλόπουλος απ’ το Los Angeles μιλάει στον Νίκο Μουρατίδη.

    Απ’ όλους τους Έλληνες που έφυγαν αναζητώντας κάτι καλύτερο για την καριέρα τους, ο Χρήστος Βασιλόπουλος είναι ο μόνος που ρίζωσε στο Los Angeles, κυνήγησε εταιρίες και ρόλους, και τα κατάφερε… 
    Καλύτερα ας μας τα πει ο ίδιος


    Γεια σου Χρήστο, που σε πετυχαίνω;


    Με πετυχαίνεις στο Λος Άντζελες. Μόλις επέστρεψα από Παρίσι και Κάννες.



    - Στις Κάννες τι έκανες;


    Είχα πάει για την προώθηση της τελευταίας μου ταινίας Pocket Listing, στην οποία πρωταγωνιστούν οι Burt Reynolds και Rob Lowe

    (δείτε το trailer ΕΔΩ


    - Πως είναι το Λος Άντζελες, σ’ αρέσει; Γιατί σε είχα περισσότερο για 'ατμόσφαιρα Νέας Υόρκης'.


    Έχω ζήσει και στις 2 πόλεις. Στην Νέα Υόρκη έμεινα το 1999 όταν είχα πάει να κάνω σεμινάρια υποκριτικής. Το Λος Άντζελες μου πάει πιο πολύ σαν πόλη, έχει άλλο ρυθμό, πολύ πράσινο, χαμογελαστούς ανθρώπους και έναν αέρα «χαλαρά», τύπου Θεσσαλονίκη [γέλια]. Επίσης τα πάντα σε αυτήν την πόλη γυρίζουν γύρω από την βιομηχανία του κινηματογράφου και της μουσικής.



    - Επειδή λείπεις πολλά χρόνια, θέλεις να μου πεις τι έχεις κάνει  επαγγελματικά όλο αυτόν τον καιρό;


    Βρίσκομαι εδώ από τον Ιούνιο του 2009 , έξι χρόνια δηλαδή. Έχω συμμετάσχει σε μια ταινία μικρού μικρούς που προβλήθηκε σε διάφορα φεστιβάλ, αρκετές διαφημίσεις και καμπάνιες για την Harley Davidson, τρεις ταινίες μεγάλου μήκους, το video clip 'I Need Your Love' του Calvin Harris με την Ellie Goulding, και 2 τηλεοπτικές σειρές, το Closer και το Banshee… και προχωράμε.



    - Είναι δύσκολο να σε δεχτούν οι ατζέντηδες, τα κυκλώματα, οι casting directors, τα στούντιο;


    Τα πάντα είναι παρά πολύ δύσκολα αλλά όχι ακατόρθωτα. Από το να βρεις καλό ατζέντη, μέχρι να πάρεις μια δουλειά από οντισιόν… σου βγαίνει η πίστη. Η πόλη των αγγέλων χρειάζεται επιμονή και υπομονή, γερό στομάχι, και χρόνο.



    - Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω καθόλου αυτά που έχεις κάνει, νομίζεις ότι κάποια στιγμή θα σου δώσουν πιο αξιόλογους ρόλους σε μεγάλες παραγωγές;


    Ήδη μου εμπιστεύτηκαν έναν αρκετά μεγάλο ρόλο στη σειρά Banshee, που σημαίνει πως αν έγινε μια φορά, είναι θέμα χρόνου να ξανασυμβεί. Άλλωστε στο L.A μπορεί να βρεθείς από το πουθενά, στην κορυφή. Και δεν με νοιάζει που έχω ρόλο «κακού». Οι κακοί έχουν πιο ενδιαφέρον… (γέλια) 



    - Έχεις συναντηθεί με κάποιους σκηνοθέτες ή ηθοποιούς;


    Έχω συναντηθεί και έχω κάνει οντισιόν για αρκετούς πετυχημένους σκηνοθέτες και πρωταγωνιστές, όπως ο Luc Besson, ο Keanu Reeves, ο Benicio del Toro, ο Hugh Laurie και πολλούς ακόμα…. Τι να σου λέω…. 



    - Συναντάς  πολλούς ηθοποιούς από διαφορετικές χώρες που προσπαθούν να παίξουν σε ταινίες;


    Το L.A είναι ένας τόπος, με τρομερή πολύ- εθνικότητα! Ηθοποιοί από όλον τον κόσμο μένουν εδώ και προσπαθούν να χτίσουν την καριέρα τους. Αν μπορούσαμε να μιλήσουμε με όρους του ποδοσφαίρου ,το LA είναι σαν το Μουντιάλ.



    - Το γεγονός ότι είσαι Έλληνας και υπάρχουν πολλοί Έλληνες φτασμένοι που δουλεύουν στο Hollywood, σε έχει βοηθήσει;


    Έλληνες φτασμένοι που δουλεύουν στο Hollywood; Ποιοι είναι αυτοί να μου τους δείξεις σε παρακαλώ. Εκτός αν εννοείς τους Greek Americαns οι οποίοι ανήκουν σε μια άλλοι κατηγορία. Γενικά οι Έλληνες στο Hollywood δεν έχουν κάνει όνομα, μιας και κανένας δεν έχει κάνει κάτι πολύ μεγάλο. Δεν ανήκουμε στην κατηγορία των Βρετανών ή των Λατίνων, οι οποίοι έχουν τη δική τους θέση στο Hollywood. 



    - Γιατί σηκώθηκες κι΄ έφυγες από την Ελλάδα; Είχες φρικάρει με το ντόπιο star system ή την εγχώρια κατάσταση; 


    Δε σηκώθηκα και έφυγα. Αυτήν την ερώτηση μου την κάνουν διαρκώς και ίσως κανένας δε καταλαβαίνει πως σαν καλλιτέχνες, έχουμε μέσα μας την ανάγκη  για διαρκή αναζήτησή. Αναζήτησή πάνω στη δουλειά και στο πως κινείται η Μέκκα του σινεμά. Πίστεψα λοιπόν πως για μένα το κατάλληλο timing ήταν την συγκεκριμένη στιγμή και απλά το έκανα…



    Ο Χρήστος Βασιλόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 16 Απριλίου 1978 και έγινε γνωστός μέσα από την σειρά Έρωτας όπου είχε τον ρόλο του Λευτέρη.  

    Επίσης συμμετείχε και σε άλλες σειρές ελληνικής παραγωγής όπως Λόλα (2008), τα Ματωμένα χώματα (2008), το Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο (2007),  και Αληθινοί έρωτες (2007). 

    Έφυγε για το Los Angeles το 2009 με μεγάλα όνειρα για μια διεθνή καριέρα. 
    Για να μπορέσει να αντεπεξέλθει στο μεγάλο κόστος ζωής ο Χρήστος τους πρώτους μήνες δούλευε ως σερβιτόρος σε μπαρ, ενώ πλέον έχει κάνει κάποια σταθερά σημαντικά βήματα. 

    Έχει ήδη κάνει δύο ταινίες μεγάλου μήκους, διαφημίσεις, καμπάνιες κι ένα σίριαλ το Banshee του οποίου εγκρίθηκε και ο δεύτερος κύκλος.
    (δείτε εδώ την fight scene από το Banshee).

    Trailer του Pleasure or Pain 







    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Χρήστος Βασιλόπουλος από το Los Angeles μιλάει στον Νίκο Μουρατίδη Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top