F Ο Jason Statham στη μικρή οθόνη με το Viva La Madness - FilmBoy Ο Jason Statham στη μικρή οθόνη με το Viva La Madness - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Jason Statham στη μικρή οθόνη με το Viva La Madness


    Μετά την Halle Berry και τον Kevin Spacey, άλλο ένα δυνατό όνομα του αμερικανικού Box Office θα κάνει την εμφάνιση του στην μικρή οθόνη.

    Ο Jason Statham θα είναι ο πρωταγωνιστής στην σειρά Viva La Madness η οποία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του J.J. Connolly
    Την παραγωγή της σειράς έχει αναλάβει η γαλλικών συμφερόντων, Gaumont International Television (Hannibal, Hemlock Grove).

    H σειρά –όπως και το βιβλίο- παρακολουθεί την ιστορία ενός ανώνυμου άνδρα (που στο βιβλίο είναι ο ίδιος ο αφηγητής) ο οποίος βρίσκεται εγκλωβισμένος στην Καραϊβική στην προσπάθεια του να αφήσει πίσω του το εγκληματικό του παρελθόν οι πληγές του οποίου παραμένουν ανοικτές. 

    Αν και καταζητούμενος πίσω στην πατρίδα του, σύντομα θα βρεθεί ξανά πλεγμένος στην δύνη του εγκλήματος, της διακίνησης των ναρκωτικών και του ανελέητου πολέμου μεταξύ των μεγάλων συμμοριών του Λονδίνου.

    Ο Jason Statham εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα αναλάβει και την εκτέλεση παραγωγής της σειράς μαζί με τον J.J. Connolly (τον συγγραφέα του βιβλίου) που θα αναλάβει και το σενάριο, και τον Steven Chasman.

    Αξίζει να σημειωθεί πως η σειρά ακόμη δεν έχει βρει τηλεοπτική στέγη αλλά σίγουρα πολλά δίκτυα θα σπεύσουν να διεκδικήσουν το Viva La Madness που σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες θα αποτελείται από 10 επεισόδια διάρκειας 60 λεπτών το κάθε ένα.

    Για την ιστορία να αναφέρουμε πως μπορεί να είναι η πρώτη φορά που ο Jason Statham λέει “ναι” σε μία τηλεοπτική δουλεία αλλά προηγουμένως είχε απορρίψει πολλές παρόμοιες προτάσεις. 

    Προσωπικά θα ήθελα πολύ να τον δω σε τηλεοπτική δουλεία και θεωρώ πως το εγκληματικής δραματουργίας  Viva La Madness θα του ταιριάζει γάντι.

    Σπύρος Φώτης.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Jason Statham στη μικρή οθόνη με το Viva La Madness Rating: 5 Reviewed By: Unknown
    Scroll to Top