F H Cate Blanchett θα ενσαρκώσει την θρυλική Lucille Ball - FilmBoy H Cate Blanchett θα ενσαρκώσει την θρυλική Lucille Ball - FilmBoy
  • Latest News

    H Cate Blanchett θα ενσαρκώσει την θρυλική Lucille Ball


    Άλλος ένας ρόλος πρόκληση για την Cate Blanchett, η οποία θα υποδυθεί την θρυλική Αμερικανίδα κωμική ηθοποιό Lucille Ball σε μία βιογραφική ταινία, την παραγωγή της οποίας ετοιμάζουν τα παιδιά της Lucie Arnaz και Desi Arnaz Jr.

    Το σενάριο της ταινίας έχει αναλάβει ο βραβευμένος με Oscar Aaron Sorkin ο οποίος αυτή την περίοδο ασχολείται και με το σενάριο της ταινίας “Steve Jobs”.

    H ταινία θα εξιστορεί τα 20 χρόνια γάμου της Lucille Ball με τον άντρα της και συμπρωταγωνιστή της στην θρυλική σειρά “I Love Lucy”, Desi Arnaz

    Για την ιστορία να πούμε ότι η Lucille Ball αν και ξεκίνησε την καριέρα της το 1933 στον κινηματογράφο και έκανε αρκετές ταινίες, έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την μικρή οθόνη. 

    Το κοινό της δεκαετίας του 1950 και 1960 την λάτρεψε και η ίδια κατάφερε να “χτίσει” ολόκληρη τηλεοπτική αυτοκρατορία απλά κ μόνο με το όνομα της.

    Τι πιο ενδιαφέρον από το να δούμε την Cate Blanchett – που μεταμορφώνεται κυριολεκτικά από ρόλο σε ρόλο - να ενσαρκώνει ένα από τα πιο αγαπημένα τηλεοπτικά πρόσωπα της Αμερικής του 1960. 

    Να θυμίσουμε απλώς πως την τελευταία φορά που η Αυστραλιανή ηθοποιός υποδύθηκε μία Αμερικανίδα συνάδελφό της, κέρδισε Oscar (Katharine Hepburn στο “The Aviator”).

    Σπύρος Φώτης.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: H Cate Blanchett θα ενσαρκώσει την θρυλική Lucille Ball Rating: 5 Reviewed By: Unknown
    Scroll to Top