F Demolition trailer: Ο Jake Gyllenhaal ...τα σπάει! - FilmBoy Demolition trailer: Ο Jake Gyllenhaal ...τα σπάει! - FilmBoy
  • Latest News

    Demolition trailer: Ο Jake Gyllenhaal ...τα σπάει!


    Το Demolition είναι μια παράξενη ταινία.
    Ο Jake Gyllenhaal, στο peak της καριέρας του, προσφέρει μια αιχμηρή και αστεία ερμηνεία/αφήγηση, μια ομαλή μετάβαση από το πάθος και το συναίσθημα στη κλιμάκωση της επιθυμίας …να τα σπάσει όλα.

    Ένας επιτυχημένος τραπεζίτης επενδύσεων, ο Davis (Gyllenhaal), χάνει τη γυναίκα του σε ένα τραγικό αυτοκινητιστικό δυστύχημα. 
    Παρά την πίεση από τον πεθερό του (Chris Cooper) για να συνεχίσει τη ζωή του, ο Davis βασανίζεται.

    Αυτό που αρχίζει με μια επιστολή διαμαρτυρίας προς μια εταιρεία μηχανημάτων αυτόματης πώλησης, μετατρέπεται σε μια σειρά από επιστολές που αποκαλύπτουν φοβικές προσωπικές ομολογίες. 

    Τα γράμματα του Davis τραβούν τη προσοχή μιας υπαλλήλου εξυπηρέτησης πελατών, της Karen (Naomi Watts) και, διαμέσου των συναισθηματικών και οικονομικών προβλημάτων της, οι δύο ξένοι αναπτύσσουν μια απίθανη σύνδεση.

    Με τη βοήθεια της Karen και του γιου της (Judah Lewis), ο Davis αρχίζει να ξαναχτίζει, αφού πρώτα κατεδαφίσει τη ζωή που κάποτε είχε.

    Το Demolition σκηνοθετεί ο Jean-Marc Vallée του Dallas Buyers Club και μετά την πρεμιέρα του στο φεστιβάλ του Toronto σε λίγες μέρες, θα βγει στις αίθουσες στις 8 Απριλίου 2016.

    Τουλάχιστον, το trailer είναι ενδιαφέρον.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Demolition trailer: Ο Jake Gyllenhaal ...τα σπάει! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top