F Γιατί ο Batman θα έχει περισσότερο χρόνο από τον Superman στο Batman vs. Superman - FilmBoy Γιατί ο Batman θα έχει περισσότερο χρόνο από τον Superman στο Batman vs. Superman - FilmBoy
  • Latest News

    Γιατί ο Batman θα έχει περισσότερο χρόνο από τον Superman στο Batman vs. Superman


    Αν και το νέο κινηματογραφικό σύμπαν της DC ξεκίνησε με το Man of Steel, φήμες (που γρήγορα επιβεβαιώθηκαν) λένε ότι στο επερχόμενο Batman vs. Superman: Dawn of Justice, ο Superman θα κάτσει γαλαρία και ο Batman θα είναι μπροστά.

    Κοινώς, ο Batman θα έχει πολύ περισσότερο χρόνο από τον Superman στη ταινία.
    Γιατί;
    Έχουμε δύο καλούς λόγους – όποιον θέλετε κρατήστε.

    Η εύκολη πρώτη ανάγνωση είναι το θέμα της εμπορικότητας.
    Η Warner χρειάζεται περισσότερο Ben Affleck στη ταινία (ως Batman) και λιγότερο Henry Cavill (ως Superman), για ευνόητους λόγους.

    Και μη ξεχνάμε ότι συζητιέται μια νέα τριλογία του Batman, με τον Ben Affleck σε πρώτο πλάνο, οπότε λίγο περισσότερο σπρώξιμο δεν θα έκανε κακό.

    Επίσης, ο Batman ως κινηματογραφικός ήρωας είναι μακράν πιο δημοφιλής τα τελευταία χρόνια από τον Superman.

    Πέρα όμως από τις business, είναι μάλλον άδικο και σίγουρα ασέβεια προς τον Superman να μείνει στο background, τη στιγμή μάλιστα που ο ίδιος άνοιξε αυτό το Extended Universe της DC με το Man of Steel (έστω κι αν το sequel δείχνει να σταμάτησε).

    Ωστόσο, ο πραγματικός λόγος είναι άλλος.
    Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του, ο σκηνοθέτης Zack Snyder καταρχάς επιβεβαίωσε ότι όντως αυτό θα συμβεί, αλλά τουλάχιστον εξήγησε και τον λόγο.


    Ο Batman θα έχει περισσότερο χρόνο από τον Superman στο Batman vs. Superman: Dawn of Justice, αλλά μόνο σε αυτό.Γιατί είναι ένας διαφορετικός Batman από τον Batman στις ταινίες του Chris Nolan, έτσι θα πρέπει να έχουμε λίγο χρόνο να εξηγήσουμε το ποιος είναι.Εξάλλου, μόλις είχαμε μια ολόκληρη Superman ταινία.
    Νομίζω ότι μόνο με αυτόν τον τρόπο θα καταλάβουν οι θεατές ποιος είναι ο Batman και γιατί …πάει με τα πάντα.Και αυτό γίνεται περισσότερο στην αρχή, ισορροπώντας όσο κυλάει η ταινία.

    Αν και δεν προχώρησε σε λεπτομέρειες, ο Snyder έριξε λίγο φως στη συνολική δυναμική των δύο Τιτάνων, και μελλοντικών συμπαικτών στο Justice League:


    Στη πραγματικότητα είναι οι αντίθετες πλευρές του ίδιου νομίσματος. Είναι ενδιαφέρον γιατί ο Batman είναι ένας άνθρωπος και ο Superman είναι ένας θεός, αν το σκεφτείς με αυτούς τους όρους. Έτσι, η σχέση τους είναι αμφιλεγόμενη. Ο Superman βλέπει τα όρια του Batman, ενώ ο Batman βλέπει τον Superman ως τον απόλυτο δικτάτορα, που θέλει να τον ελέγξει.

    Υπομονή λοιπόν μέχρι τον Μάρτη του 2016.
    Αλήθεια, εσείς συμφωνείτε με το να έχει περισσότερο χρόνο ο Batman;





    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Γιατί ο Batman θα έχει περισσότερο χρόνο από τον Superman στο Batman vs. Superman Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top