F The Hateful Eight trailer: Ο Quentin Tarantino παίζει με το μυαλό μας - FilmBoy The Hateful Eight trailer: Ο Quentin Tarantino παίζει με το μυαλό μας - FilmBoy
  • Latest News

    The Hateful Eight trailer: Ο Quentin Tarantino παίζει με το μυαλό μας


    Μόνο αυτός θα μπορούσε να δώσει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον σε μια ταινία της οποίας το σενάριο ανέβηκε στο internet ένα χρόνο πριν, το διάβασαν εκατομμύρια κόσμος …και είναι και γουέστερν, ένα είδος κάποτε εμπορικό αλλά πλέον αντιπαθέστατο από τα studio.

    Γνώριμες φάτσες, αναγνωρίσιμο στυλ (που κάποιοι λατρεύουν και κάποιοι κάνουν πως δεν το καταλαβαίνουν) και, αν καταλαβαίνω από το trailer, το κλασικό mind game με τεράστιους διαλόγους (θυμηθείτε μόνο τις άπειρες συζητήσεις της Uma Therman με τον David Carradine στο τελευταίο Kill Bill) σε ένα κλειστό δωμάτιο με μισή ντουζίνα και πλέον χαρακτήρες (Reservoir Dogs κανείς;).

    Στο The Hateful Eight, έξι, οκτώ ή δώδεκα χρόνια μετά τον Εμφύλιο Πόλεμο, μια ταχυδρομική άμαξα τρέχει στο χειμωνιάτικο Wyoming.

    Eπιβάτες, o κυνηγός επικηρυγμένων John Ruth (Kurt Russell) και η επικυρηγμένη του, Daisy Domergue (Jennifer Jason Leigh), στη πορεία προς την πόλη του Red Rock, όπου ο Ruth, που είναι γνωστός σε εκείνα τα μέρη ως «The Hangman», θα φέρει τη Daisy στη δικαιοσύνη.

    Στο δρόμο, θα συναντήσει δύο αγνώστους: Το Λοχία Marquis Warren (Samuel L. Jackson), έναν μαύρο πρώην στρατιώτη της Ένωσης που έγινε διαβόητος κυνηγός επικηρυγμένων, και ο Chris Mannix (Walton Goggins), έναν αποστάτη του Νότου που ισχυρίζεται ότι είναι ο νέος σερίφης της πόλης.

    Χάνοντας το δρόμο τους στη χιονοθύελλα, οι Ruth, Domergue, Warren και Mannix θα αναζητήσουν καταφύγιο σε έναν σταθμό στο ορεινό πέρασμα. 


    Όταν φτάνουν εκεί, θα βρουν τέσσερα άγνωστα πρόσωπα.
    Τον Bob (Demian Bichir), ο οποίος έχει αναλάβει τη φροντίδα του σταθμού, τον Oswaldo Mobray (Tim Roth), το δήμιο του Red Rock, τον γελαδάρη Joe Gage (Michael Madsen) και τον Στρατηγό Sanford Smithers (Bruce Dern).

    Καθώς η καταιγίδα καλύπτει το βουνό και το πέρασμα, οι οκτώ ταξιδιώτες θα καταλάβουν πως ίσως να μην τα καταφέρουν να φτάσουν όλοι στο Red Rock…


    Η νέα ταινία του Quentin Tarantino θα βγει στις αίθουσες τα Χριστούγεννα σε λίγες αίθουσες μπας και παίξει τίποτα με τα Όσκαρ, αλλά κανονικά στις 8 Ιανουαρίου 2016.
    Δείτε το εξαιρετικό trailer που κυκλοφόρησε.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Hateful Eight trailer: Ο Quentin Tarantino παίζει με το μυαλό μας Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top