F Sequel news: Mad Max 2, Prometheus 2, Resident Evil 6 - FilmBoy Sequel news: Mad Max 2, Prometheus 2, Resident Evil 6 - FilmBoy
  • Latest News

    Sequel news: Mad Max 2, Prometheus 2, Resident Evil 6


    Η πιο fun ταινία του καλοκαιριού ήταν το Mad Max: Fury Road και θα ήταν κρίμα να μην διαβάζαμε για κάποια συνέχεια.
    Ευτυχώς, ο σκηνοθέτης George Miller ανακοίνωσε τις προάλλες ότι η νέα ταινία θα λέγεται Mad Max: The Wasteland.

    Τα άσχημα έρχονται από το cast, καθώς η Charlize Theron δεν έχει υπογράψει ακόμα για το sequel, τη στιγμή που ο Tom Hardy υπέγραψε για άλλα τρία!

    Όταν ρωτήθηκε η Theron είχε άγνοια για το sequel.
    Μένει να δούμε αν θα την κάνουν τη μαλακία και δεν θα ξαναδούμε τη Furiosa, έναν από τους καλύτερους χαρακτήρες στο Mad Max: Fury Road.





    Από το 2012 που βγήκε το Prometheus, όλοι περιμένουν να δουν τη συνέχεια.
    Ακόμα και αυτοί που ψιλοαπογοητεύτηκαν με την επιστροφή του Ridley Scott στο sci-fi, είναι περίεργοι να δουν την εξέλιξη της ενδιαφέρουσας ιστορίας.

    Μέχρι πριν λίγο καιρό πιστεύαμε ότι το 'untitled Ridley Scott’s film' με ημερομηνία τον Μάρτιο του 2016 θα ήταν το Prometheus 2, αλλά αποδείχθηκε ότι ήταν το The Martian.

    Από τότε δεν είχαμε ακούσει κάτι νεότερο, μέχρι που στην τελευταία έντυπη έκδοση του Total Film γράφτηκε ότι ο Ridley Scott θα γυρίσει το Prometheus 2 τον Ιανουάριο του 2016, με τον σκηνοθέτη να λέει: ‘επέστρεψα πίσω στο sci-fi, και χαίρομαι πολύ γι’αυτό.
    Γιατί μιλάς με γρίφους, γέροντα;


    Για να μάθουμε αν αληθεύει η είδηση, θα πρέπει να περιμένουμε.
    Ειδικά όταν ο σκηνοθέτης μόλις πρόσφατα συνδέθηκε με την σκηνοθεσία της ταινίας The Cartel με τον Leonardo DiCaprio.





    Το νεότερο και ενδεχομένως τελικό, Resident Evil  επρόκειτο να αρχίσει την παραγωγή του πέρυσι, αλλά καθυστέρησε για ένα χρόνο, λόγω της εγκυμοσύνης της πρωταγωνίστριας Milla Jovovich.

    Τώρα που τα πράγματα τακτοποιήθηκαν, το Resident Evil: The Final Chapter ετοιμάζεται να αρχίσει γυρίσματα υπό τη σκηνοθετική διεύθυνση του Paul W.S. Anderson και τη Milla Jovovich για άλλη μια φορά στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

    Μόλις μάθαμε ότι και κάποιος άλλος παίκτης από τα παλαιότερα κεφάλαια της σειράς θα επιστρέψει, καθώς η Ali Larter συμφώνησε να επαναλάβει το ρόλο της ως Claire Redfield στην επερχόμενη έκτη ταινία.





    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Sequel news: Mad Max 2, Prometheus 2, Resident Evil 6 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top