F Norm of the North trailer: Το πρώτο animation που θα δούμε το 2016 - FilmBoy Norm of the North trailer: Το πρώτο animation που θα δούμε το 2016 - FilmBoy
  • Latest News

    Norm of the North trailer: Το πρώτο animation που θα δούμε το 2016


    Το πρώτο animation που θα δω τη νέα χρονιά (γιατί ο μπαμπάς είπε ότι το πρώτο που θα δω στη ζωή μου θα είναι τα Minions τον Οκτώβρη) λέγεται Norm of the North και μόλις είδα το επίσημο trailer.

    Μια πολική αρκούδα, ο Norm, έχει έναν και μόνο κανόνα: δεν υπάρχει χώρος για τουρίστες στην Αρκτική (ξέρετε, αυτή με τους πάγους)


    Όταν ένας μανιακός κατασκευαστής απειλεί να χτίσει διαμερίσματα πολυτέλειας στο κατώφλι του, ο Norm κάνει ό,τι θα έκαναν όλες οι κανονικές πολικές αρκούδες ...θα ταξιδέψει στη πόλη της Νέας Υόρκης για να τον σταματήσει.

    Με τρία χαριτωμένα τρωκτικά της Αρκτικής στο πλευρό του, ο Norm
    (που καφέ θα ήταν ίδιος ο αρκούδος της Masha) πηγαίνει στο Big Apple, την πόλη των μεγάλων επιχειρήσεων - και την ομορφότερη πόλη του κόσμου, όπως λέει και ξαναλέει ο μπαμπάς - για να σώσει τη ημέρα.

    Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Trevor Wall, ενώ τις φωνές τους δανείζουν οι Rob Schneider, Heather Graham, Ken Jeong, Bill Nighy ...αλλά πιθανότατα δεν θα έχω μάθει να διαβάζω μέχρι τότε και θα χρειαστώ μεταγλώττιση, άρα δεν με ενδιαφέρει και πολύ.

    Η Lionsgate θα βγάλει το Norm of the North στις 15 Ιανουαρίου 2016.


    FilmGirl.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Norm of the North trailer: Το πρώτο animation που θα δούμε το 2016 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top