F By the Sea trailer: Στροφή στη ποιότητα για Angelina Jolie - Brad Pitt - FilmBoy By the Sea trailer: Στροφή στη ποιότητα για Angelina Jolie - Brad Pitt - FilmBoy
  • Latest News

    By the Sea trailer: Στροφή στη ποιότητα για Angelina Jolie - Brad Pitt


    Στις δύο πρώτες προσπάθειές της ως σκηνοθέτης, η Angelina Jolie ασχολήθηκε με ένα ειδύλλιο εν καιρώ πολέμου (In The Land of Blood and Honey) και με αιχμάλωτους πολέμου (Unbroken).

    Τώρα με το By The Sea βρίσκεται σε πιο οικείο έδαφος.

    Η Jolie γράφει και σκηνοθετεί το δράμα, και συμπρωταγωνιστεί με τον σύζυγό της Brad Pitt σε μια ιστορία ενός ζευγαριού που περνάει το χρόνο του στη Γαλλία της δεκαετίας του 1970, σε μια εποχή που ο γάμος τους φαίνεται να είναι σε οριακό σημείο.

    Το By The Sea ακολουθεί τον Αμερικανό συγγραφέα, Roland (Brad Pitt) και τη σύζυγό του, Vanessa (Angelina Jolie Pitt …όπως γράφει και στα credits), που φτάνουν σε ένα ήσυχο και γραφικό παραθαλάσσιο θέρετρο στη δεκαετία του 1970 στη Γαλλία, με το γάμο τους σε εμφανή κρίση.

    Καθώς περνούν το χρόνο τους με άλλους ταξιδιώτες, συμπεριλαμβανομένων των νεόνυμφων Lea (Melanie Laurent) και Francois (Melvil Poupaud) και των ντόπιων Michel (Niels Arestrup) και Patrice (Richard Bohringer), το ζευγάρι έρχεται αντιμέτωπο με ανεπίλυτα ζητήματα της κοινής ζωής τους.


    Έχουμε δει ταινίες συναισθηματικής πάλης μέσα σε ένα γάμο, με σπουδαιότερες το American Beauty και το Revolutionary Road, αλλά αυτό μοιάζει πιο βαρύ, πιο σκοτεινό, πιο …έντεχνο.

    Η Universal θα βγάλει το By the Sea στους κινηματογράφους στις 13 Νοεμβρίου και μόλις κυκλοφόρησε το trailer.

    Τι λέτε για μια ματιά στα ενδότερα του έγγαμου βίου του ζευγαριού Jolie-Pitt;




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: By the Sea trailer: Στροφή στη ποιότητα για Angelina Jolie - Brad Pitt Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top