F Ο Bryan Singer αποκαλύπτει τα πελώρια σκηνικά του X-Men: Apocalypse - FilmBoy Ο Bryan Singer αποκαλύπτει τα πελώρια σκηνικά του X-Men: Apocalypse - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Bryan Singer αποκαλύπτει τα πελώρια σκηνικά του X-Men: Apocalypse


    Η παραγωγή του X-Men: Apocalypse συνεχίζεται και ο σκηνοθέτης Bryan Singer αποκάλυψε μία εικόνα από τα σκηνικά της πολύ-αναμενόμενης ταινίας, επιδεικνύοντας τα πελώρια practical σκηνικά.

    Αυτό με φέρνει πίσω στο Raiders of the Lost Ark’ έγραψε στο σχόλιό του.

    Ο Michael Fassbender, ο James McAvoy, η Jennifer Lawrence και ο Nicholas Hoult οδηγούν το cast του X-Men: Apocalypse ως Magneto, Καθηγητής Χ, Mystique και Beast αντίστοιχα.

    Στη ταινία θα δούμε επίσης την επιστροφή της Rose Byrne ως Moira MacTaggert, του Evan Peters ως Quicksilver και του Lucas Till ως Havok, και τους νεοεισερχόμενους Alexandra Shipp ως Storm, Sophie Turner ως Jean Grey, Ben Hardy ως Angel, Tye Sheridan ως Cyclops, Olivia Munn ως Psylocke και Lana Condor ως Jubilee.
     

    Ο Oscar Isaac πρωταγωνιστεί επίσης ως Apocalypse, ο κακός της ταινίας.

    Θεωρητικά ο επίλογος της τριλογίας που ξεκίνησε με το X-Men: First Class και συνέχισε με το X-Men: Days of Future Past, σε σκηνοθεσία Bryan Singer και ημερομηνία προβολής την 27η του Μάη του 2016.

    Κάντε κλικ στην εικόνα κάτω για να τη δείτε σε μεγάλη ανάλυση.






    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Bryan Singer αποκαλύπτει τα πελώρια σκηνικά του X-Men: Apocalypse Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top