F Βρέθηκε ο νέος Spider-Man(;) - FilmBoy Βρέθηκε ο νέος Spider-Man(;) - FilmBoy
  • Latest News

    Βρέθηκε ο νέος Spider-Man(;)


    Ο ‘Αραχνάκιας’ θα ξαναματαριμπουταριστεί (Ακαδημία Αθηνών παρακαλώ να προσθέσετε το –φυσικά αρχαιοελληνικής προελεύσεως– ρήμα ‘ξαναματαριμπουταρίζομαι’ στο επόμενο λεξικό σας) μετά την συμφωνία Marvel-Sony, αλλά οι λεβέντες των εταιρειών ψάχνουν τον επόμενο μ…ικρό ηθοποιό που θα υποδυθεί τον Spidey. 

    Οι επιλογές, κυρίες και κύριοι, συνιστούν μια ευρύτατη γκάμα ‘αστεριών’, από τον Nat WolffΤο λάθος αστέρι»), τον Tom HollandThe Impossible») ως τον Dylan O'BrienΟι Καταφερτζήδες»). 

    Τελικά ο επικρατέστερος 3ος Πίτερ Πάρκερ μέσα σε 15 χρόνια μάλλον θα είναι ο Asa ButterfieldHugo», «Ender’s Game»). 

    Αυτό ισχυρίζεται τουλάχιστον δημοσιογραφική πληροφορία του Latino Review, το οποίο αν και έχει διαδώσει μπαρουφίτσες κατά καιρούς, γενικά έχει αξιοσημείωτη πρόσβαση σε κινηματογραφικές πληροφορίες. 

    Μάλιστα, το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο ρουφ… εεε ο πληροφοριοδότης του site θεωρεί την υπόθεση τελειωμένη, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «άρεσε στη Marvel  από την πρώτη μέρα”.

    Πάντως, η αλήθεια είναι πως πρέπει να βιαστούν οι ιθύνοντες του κάστινγκ γιατί έχει επιβεβαιωθεί πως ο νέος «Αραχνάνθρωπος» θα παρουσιαστεί στο «Captain America: Civil War», το οποίο έχει ήδη ξεκινήσει γυρίσματα στην Atlanta. 

    Άρα, λογικά, θα αφήσουν τον μικρό για το τέλος, για να γυρίσει 1-2 σκηνές, να τον ‘καταπιεί’ το κοινό, το οποίο ακόμα θυμάται τον Garfield (βασικά όχι, την Emma Stone θυμάται ;)). 

    Απλώς, ρε παιδιά… πολύ παιδικό μουτράκι ο Butterfield
    Οπότε δηλαδή ξανά θα πάμε το κόνσεπτ «Πίτερ Πάρκετ-φυτουκλάκι με γυαλούμπες-ατύχημα με δάγκωμα-κάτι μου συμβαίνει-ουάου κρέμομαι απ’ το πολύφωτο-πάω να ‘ρίξω’ την Μαιρούλα τη Τζένη»;;;!!! 
    Σαν να κούρασε λίγο, ε; 

    * Μιας και μιλάμε για τον Καπετάνιο της Αμερικής, τα μάθατε βρε τα χαμπέρια; 
    Ο Daniel ο Bruhl (βλ. «Goodbye Lenin», «Rush», «Άδωξοι μπάσταρδη» θα είναι ο κακός ο Baron Zemo! 
    Σα να λέμε ένας Red Skull στο μοβ του και στο λίγο πιο ‘κουκουλέ’… 

    Πασχάλης Μαντζαρίδης.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Βρέθηκε ο νέος Spider-Man(;) Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top