F Superfast trailer: Μετά τον Leonidas ήρθε η ώρα του Vin Diesel να ξεφτιλιστεί! - FilmBoy Superfast trailer: Μετά τον Leonidas ήρθε η ώρα του Vin Diesel να ξεφτιλιστεί! - FilmBoy
  • Latest News

    Superfast trailer: Μετά τον Leonidas ήρθε η ώρα του Vin Diesel να ξεφτιλιστεί!


    Φτιαγμένα αυτοκίνητα, γρήγορες ταχύτητες, όμορφες γυναίκες, πολύς ιδρώτας, τεστοστερόνη στο maximum και you have yourself a movie! 
    Βασικά όχι απλά α movie, ένα χρυσωρυχείο.

    Προφανώς αναφέρομαι για την σειρά ταινιών Fast and Furious

    Με σενάριο τραβηγμένο από τα αυτιά, με την υπερβολή να κάνει τους Avengers να μοιάζουν γατάκια (τώρα κάνουν και πτώση από αεροπλάνο με τα αμάξια!!) φέτος περιμένουμε την έβδομη σε σειρά (τώρα έβδομη όγδοη θα σας γελάσω, έχω σταματήσει να τις μετράω).

    Το μοναδικό ενδιαφέρον θεωρώ είναι, να μάθουμε την τροπή της υπόθεσης μετά τον θάνατο του Paul Walker, και πως έγιναν τα γυρίσματα με τους αδελφούς του αδικοχαμένου ηθοποιού.

    Το να γυριστεί μία σαρκαστική ταινία ήταν θέμα χρόνου (και πολύ το άργησαν).

    Έτσι κι αλλιώς οι Αμερικάνοι παραγωγοί έχουν βγάλει το ακραίο χιούμορ/χολή τους σε πολλές ταινίες, οπότε γιατί τα F&F να την γλιτώσουν.

    Από το trailer, φαίνεται πως έχουν πάρει σκηνές από σχεδόν όλες τις ταινίες, και έχουν δώσει ζωή σχεδόν σε όλους τους χαρακτήρες.

    Αυτό το "αριστούργημα" έχουν γράψει και σκηνοθετήσει οι κύριοι Jason Friedberg και Aaron Seltzer οι οποίοι έχουν ιστορία στις ταινίες παρόμοιου περιεχόμενου (Disaster Movie (2008), Meet the Spartans(2008) και πολλές άλλες.


    Κι εγώ τώρα αναρωτιέμαι, αυτή η ή πραγματικά ταινία Fast and Furious θα μας κάνει να γελάσουμε περισσότερο μέσα στο 2015;


    Νάσος Ζώτης



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Superfast trailer: Μετά τον Leonidas ήρθε η ώρα του Vin Diesel να ξεφτιλιστεί! Rating: 5 Reviewed By: Σαμπάρ "ο Αλλοδαπός" Τάσος
    Scroll to Top