F Accidental Love trailer: Καρφί στο κεφάλι της Jessica Biel! - FilmBoy Accidental Love trailer: Καρφί στο κεφάλι της Jessica Biel! - FilmBoy
  • Latest News

    Accidental Love trailer: Καρφί στο κεφάλι της Jessica Biel!


    Πόση γκαντεμιά θα μπορούσε να έχει ένας άντρας, την βραδιά που θα κάνει πρόταση γάμου στον έρωτα της ζωής του, τα πράγματα να στραβώσουν πολύ περισσότερο από όσο περίμενε. 

    Ο Scott, ερωτεύτηκε την Alice με την πρώτη ματιά, και την βραδιά που θα έπρεπε να την θυμούνται ως την αρχή της ζωής τους, όλα χάλασαν εξαιτίας ενός... καρφιού! 

    Η Alice, αποκτά έναν καρφωμένο τεράστιο καρφί στο κεφάλι της, το οποίο της αλλάζει την προσωπικότητα, και εξαιτίας της έλλειψης ιατροφαρμακευτικής ασφάλειας, το καρφί θα μείνει εκεί για την υπόλοιπη ζωής της. 

    Οκ, εδώ οι ​Αμερικανοί σεναριογράφοι έχουν καλή αίσθηση του χιούμορ και αυτοσαρκασμό της κατάντιας τους, αλλά συνεχίζω. 

    Το συμβάν αυτό κάνει το ζευγάρι να χωρίσει και την Alice, να ερωτευτεί έναν νεαρό γερουσιαστή. 
    Οι δύο άντρες όμως από ότι φαίνεται θα βρεθούν σε αντιπαράθεση για να κερδισουν την καριδά της τρελής και αλλοπαρμένης Alice.

    Το Accidental Love, η κωμική ταινία του David O. Russell (Silver Linings Playbook, American Hustle, The Fighter), θα προσπαθήσει μέσα από τα υπερβολικά γεγονότα και την κωμωδία, να μας διδάξει τι γίνεται όταν η αγάπη μπαίνει εμπόδιο στα πιστεύω σου. 

    Τουλάχιστον, αυτό κατάλαβα από το σύντομο trailer, και για να είμαι ειλικρινής ο κύριος Russell, είναι ο πρώτος και κυριότερος λόγος  που θα πρέπει να δει κανείς την ταινία.

    Πρωταγωνιστούν οι  Jake Gyllenhaal, ο οποίος πηδάει από τον έναν ρόλο στον άλλον, είναι φανερά αδυνατισμένος μετά το Nightcrawler, και καμία σχέση μετά τις πρόσφατες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από την ταινία Southpaw που έχει τον ρόλο ενός διάσημου boxer. 

    Πιο φέτες πεθαίνεις! 

    Επίσης παίζουν οι Jessica Biel, James Marsden και πολλοί άλλοι.

    Κι εγώ τώρα αναρωτιέμαι, πολλές πρώην μου ήταν έτσι, λέτε να είχαν απλά καρφιά στα κεφάλια τους;

    Νάσος Ζώτης.

     


     
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Accidental Love trailer: Καρφί στο κεφάλι της Jessica Biel! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top