F Το 2016 θα διαλύσουν τον κόσμο τα sequel των Pacific Rim και Independence Day! - FilmBoy Το 2016 θα διαλύσουν τον κόσμο τα sequel των Pacific Rim και Independence Day! - FilmBoy
  • Latest News

    Το 2016 θα διαλύσουν τον κόσμο τα sequel των Pacific Rim και Independence Day!


    Δύο απο τις πολυαναμενόμενες ταινίες του 2016 που αναμένεται να σμπαραλιάσουν ωκεανό, γη και διάστημα στο πέρασμα τους αλλά και προφανώς το box office, είναι τα sequel του Pacific Rim και του Ιndependence Day.

    Τα ευχάριστα όμως για όλους εμάς τους φαν της καταστροφής, είναι οτι προορίζονται να αποτελέσουν το σκαλοπάτι και για το 3ο μέρος και των δύο!


    Εν αρχή στο Pacific Rim, o Del toro πήρε το τελικό οκ, τακτοποιεί το σενάριο και αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα το καλοκαίρι του 2015.

    Σαν μικρό παιδάκι δηλώνει ευτυχισμένος για την εξέλιξη αυτή και υπόσχεται περρίσιο θέαμα και νέους χαρακτήρες.

    Δεν πρόκειται να επιστρέψουν (όσοι τη πάλεψαν) από τη πρώτη ταινία, γιατί θέλει με κάποιο τρόπο να αφήσει χώρο και για το τρίτο μέρος της σειράς.

    Τριλογία με τα όλα της δηλαδή, με το σκηνοθέτη να έχει κατά νού να παρουσιάσει τη φυλή των εξωγήινων που δημιούργησαν τα τέρατα Κaiju, ενώ φήμες λένε ότι ετοιμάζεται νέα στρατιά για επίθεση στο πλανήτη μας ή κάποια ανατροπή που θα παρουσιαστεί στο Νο 3.

    Υλικό υπάρχει άλλωστε, μιας και στο πρώτο μέρος ένα απο τα πράγματα που μας χάλασε ήταν η 'φτωχή' ανάπτυξη των χαρακτήρων με το βάρος να δίνεται σε μάχες και κοσμοχαλασμό.
     

    Θα μου πει κανείς, τι χαρακτήρες περιμένεις ρε μεγάλε, sci fi ταινία καταστροφής ήταν...
    Ενώ στους ήρωες της Μarvel να βλέπουμε τα ψυχοσωματικά τους κάθε φορα ...θα απαντήσω εγώ.

    και συνεχίζουμε....



    Ενώ είχαμε κοιμηθεί ήσυχοι το 1996 όταν ο Will Smith πλάκωσε στα μπουνίδια τον εξωγήινο, ο Jeff Goldblum spama-ρισε το μητρικό σκάφος και ο Αντώνης Σαμαράς ...ε ...Βιll Pullman καβάλησε το F-16 και συνέτριψε σε αερομαχία τις ορδές των βαρβάρων, ο Rolland Emmerich έχει άλλη γνώμη!

    Μέσα από σπόντες, όργιο φημών και 'κλείσιμο ματιών' των πρωταγωνιστών, είναι πια σχεδόν βέβαιο ότι το Independence Day 2 θα γίνει κανονικότατα.


    Και αφού ήδη θα γίνουν πλουσιότεροι αρκετοί εκεί στο Ηοllywood, ανοίγει η όρεξη και για μια τριλογία που και αυτή βλέπω να γίνεται κανονικότατα άμεσα κιόλας.
     

    Will Smith δε φαίνεται στον ορίζοντα (οι κακές γλώσσες λένε ότι ζήτησε τον μισό προυπολόγισμό της ταινίας, αλλά ο ίδιος ισχύρίζεται ότι το γυρνάει στο πιο 'καλλιτεχνικό' - αν κρίνω από το νέο του εγχείρημα με το ξανθό μωρό της Wall Street, δεν το βλέπω...).

    Οι υπόλοιποι χαρακτήρες επιστρέφουν και μαζί και ο ορυμαγδός του Emmerich που ποτέ δε κάνει παζάρια..

    Το Independence day αν προσπαθούσες να το πάρεις (πολύ) στα σοβαρά, τραβούσες τα μαλλιά σου από τις απιθανότητες.


    Σαν σινεμά διασκέδασης εγώ το βρήκα απολαυστικό με απίστευτα ειδικά εφφέ για την εποχή του, ασταμάτητη δράση, ηρωισμούς, ό,τι περιμένεις από ένα blockbuster και μια μερική νάρκωση εγκεφαλλικών κυττάρων...

    Τώρα μετά απο όλα αυτά που έχουν δεί τα ματάκια μας κατα καιρούς, ας ελπίσουμε να μην έχει ξεφτίσει η μπογιά του.

    To μόνο σίγουρο έιναι οτι με Εmmerich και Del Toro δεν θα μείνει τίποτα όρθιο μέσα στο 2016.


    Αν μπορούσαν να ξαποστείλουν και αυτήν την αθλιότητα τον ΕΝΦΙΑ, θα τους είμασταν ευγνώμων όλοι!

    Μίλτος Παπατριανταφύλλου.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το 2016 θα διαλύσουν τον κόσμο τα sequel των Pacific Rim και Independence Day! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top