F Kingsman: The Secret Service trailer: Το νέο comic-based του Mark Millar! - FilmBoy Kingsman: The Secret Service trailer: Το νέο comic-based του Mark Millar! - FilmBoy
  • Latest News

    Kingsman: The Secret Service trailer: Το νέο comic-based του Mark Millar!


    Επειδή το Kick-Ass 3 μάλλον δεν θα υπάρξει ποτέ, οι Matthew Vaughn και Mark Millar μαζεύουν ό,τι ιδέες τους ξέμειναν και τις χρησιμοποίησαν σε ένα νέο action comic book movie.

    Στο Kingsman: The Secret Service ο Colin Firth είναι υπερ-κατάσκοπος ο οποίος προσλαμβάνει έναν προβληματικό αλλά ταλαντούχο νεαρό του δρόμου (Taron Egerton) για την μυστική του οργάνωση.

    Παίζουν επίσης οι Samuel Jackson, Mark Hamill, Mark Strong, Michael Caine, Jack Davenport και άλλοι πολλοί.

    Εδώ αξίζει μια αναφορά στον Mark Millar, ο οποίος μοιάζει να είναι ο κορυφαίος ανεξάρτητος κομικάς στο Hollywood (δηλαδή έξω από DC και Marvel).

    Ετοιμάζονται μεταφορές των ιστοριών του (Starlight, Superior, MPH, Nemesis, και Kindergarten Heroes) που βρίσκονται σε διάφορα στάδια της παραγωγής, και φυσικά έχει ήδη δει τα επίσης δικά του Kick-Ass και Wanted στη μεγάλη οθόνη.

    Το Kingsman: The Secret Service θα βγει στις ΗΠΑ στις 13 Φεβρουαρίου 2015.
    Δείτε το trailer και αφήστε τα σχόλιά σας …κομικάδες ή μη.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Kingsman: The Secret Service trailer: Το νέο comic-based του Mark Millar! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top