F Blackhat trailer: Οι χάκερς είναι φίλοι μας και ρίχνουν πολύ ξύλο - FilmBoy Blackhat trailer: Οι χάκερς είναι φίλοι μας και ρίχνουν πολύ ξύλο - FilmBoy
  • Latest News

    Blackhat trailer: Οι χάκερς είναι φίλοι μας και ρίχνουν πολύ ξύλο


    Για τους περισσότερους από εμάς, όλα όσα ξέρουμε για τους hackers (…και για τόσα άλλα πράγματα) προέρχονται από τις ταινίες.

    Συνήθως, υπάρχουν δύο διαφορετικές εκδοχές - οι καλοί είναι νέοι, geeks και ικανοί να κάνουν τα πάντα, και οι κακοί είναι λίγο μεγαλύτεροι σε ηλικία, επίσης geeks και ακόμα πιο ικανοί να κάνουν τα πάντα.

    Η άποψη του Michael Mann για τους hackers στη νέα του ταινία Blackhat, είναι ελαφρώς διαφορετική από τα συνηθισμένα, αλλά και εμφανώς επηρεασμένη από το Swordfish του 2001.

    Στο Blackhat πρωταγωνιστεί ο Chris Hemsworth ως Nicholas Hathoway, ένας θρυλικός hacker που βρίσκεται στη φυλακή εκτίοντας ποινή …για hacking.

    Απελευθερώνεται από τις αρχές για να βοηθήσει στον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός πολύ πιο επικίνδυνου hacker, ο οποίος σπέρνει τον όλεθρο στην οικονομική υποδομή ολόκληρου του κόσμου.

    Αλλά μη νομίζετε ότι ο Hemsworth θα στηθεί μπροστά σε ένα πληκτρολόγιο σε όλη τη ταινία.

    Γιατί αυτός ο hacker έχει υποδυθεί κοτζάμ Thor, οπότε θα τον δείτε να είναι ικανότατος στα όπλα και να σπάει εύκολα και μερικά κεφάλια.

    Το Blackhat είναι η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του Mann από το Public Enemies το 2009, οπότε η αναμονή των οπαδών και των κριτικών είναι φυσικό να είναι στα ύψη.

    Υπομονή μέχρι τις 16 Ιανουαρίου 2015, όταν και θα βγει στην Αμερική.
    Μέχρι τότε, δείτε το trailer και αφήστε τα σχόλιά σας.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Blackhat trailer: Οι χάκερς είναι φίλοι μας και ρίχνουν πολύ ξύλο Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top