F Ο Vincent D’ Onofrio είναι ο Kingpin στη νέα σειρά Daredevil - FilmBoy Ο Vincent D’ Onofrio είναι ο Kingpin στη νέα σειρά Daredevil - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Vincent D’ Onofrio είναι ο Kingpin στη νέα σειρά Daredevil



    Είχαμε καιρό να μάθουμε νέα για τη επερχόμενη σειρά του Netflix και της Marvel με πρωταγωνιστή τον Daredevil, οπότε η είδηση που κυκλοφόρησε επίσημα τις τελευταίες ημέρες είναι άκρως ενθαρρυντική για τους φαν του ‘Ριψοκίνδυνου’ μασκοφόρου.

    Βασικός εχθρός του υπερήρωα με τα κόκκινα θα είναι ο ‘νταρντάνος’ Kingpin!
    Τον οποίο θα υποδύεται ο Vincent DOnofrio – θα τον θυμάστε από τη σειρά Law & Order: Criminal Intent που έδειχνε μέχρι πέρσι το Star, από το πρόσφατο ‘Σχέδιο Απόδρασηςa.k.a. την άλα ‘Prison Break’ μπουρδάρα τoυ ‘παίζω με τα μπράτσα μου’ Schwarzenegger και του ‘παίζω με τα νεύρα σας’ Stallone, αλλά κι από το πρώτο ‘Men In Black, όπου είχε ερμηνεύσει υποδειγματικά έναν αρκετά κόντρα ρόλο, δηλαδή έναν αγρότη που μπουκώθηκε κατά λάθος έναν εξωγήινο και φούσκωσε…
     

    Και πάμε τώρα στο τι εστί Kingpin

    Στην ταινία ‘Daredevil’ με τον νέο Μπάτμαν Ben Affleck, τον εν λόγω χαρακτήρα είχε υποδυθεί ο συγχωρεμένος πλέον Michael Clarke Duncan

    Τον θυμάστε ε; 
    Ήταν ένας θηριώδης μαφιόζος που φορούσε άσπρα, είχε νομότυπες επιχειρήσεις-‘βιτρίνες’, βλέψεις εξουσίας για τη τοπική κοινωνία κι αδυναμία στα πούρα και το πραγματικό του όνομα ήταν Μάκης Ψω… εεε Wilson Fisk.

    Πρόκειται για έναν από τους πιο εμβληματικούς ‘κακούς’ της Marvel, με απόλυτη κυριαρχία στην περιοχή καταγωγής του Matt Murdock, την επονομαζόμενη ‘Κουζίνα της Κόλασης’ (όποιος δεν έχει δουλέψει στο γυράδικο-χασαποταβέρνα του μπαρμπα-Ιορδάνη στα Άνω Καμινίκια δεν ξέρει πραγματικά τι σημαίνει η φράση, αλλά τέλος πάντων).

    Μπορεί να ξεκίνησε ως μεγάλος ανταγωνιστής του Spiderman, πρωτοεμφανιζόμενος στα κόμικς το 1967, αλλά γρήγορα πήρε στη δούλεψή του τον Bullseye, έναν από τους βασικούς αντιπάλους του Daredevil (βλ. τον φαλακρό Colin Farell με τον στόχο στο δόξα Πατρί στην ομώνυμη ταινία του 2003), οπότε άρχισε να ‘χει μπλεξίματα και με τον τυφλό δικηγόρο-υπερήρωα. 

    Μόνη αδυναμία του Kingpin –αφού γενικά δεν τον λες και αδύνατο– είναι η σύζυγός του Vanessa, μια ομολογουμένως ελκυστικότατη γυναίκα η οποία την είχε πατήσει μαζί του χοντρά (χεχεχε).

    Πάντως, πρόκειται για χαρακτήρα με εντυπωσιακά σωματικά προσόντα, άριστο γνώστη των πολεμικών τεχνών, μεγάλο ‘λεφτά’, αδίστακτο δολοφόνο και το κυριότερο, άκρως ενδιαφέρον στρατηγικό μυαλό, κάτι που αποδεικνύει και το παρατσούκλι του:
    kingpin= ιθύνων νους…

    Πασχάλης Μαντζαρίδης.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Vincent D’ Onofrio είναι ο Kingpin στη νέα σειρά Daredevil Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top