F Over Your Dead Body (Kuime) trailer: Ο Takashi Miike στο σανίδι του ...θεάτρου! - FilmBoy Over Your Dead Body (Kuime) trailer: Ο Takashi Miike στο σανίδι του ...θεάτρου! - FilmBoy
  • Latest News

    Over Your Dead Body (Kuime) trailer: Ο Takashi Miike στο σανίδι του ...θεάτρου!


    Κυκλοφόρησε το πρώτο full length trailer της νέας ταινίας τρόμου του Takashi Miike, Over Your Dead Body (Kuime) και η επιστροφή του στον τρόμο δεν θα μπορούσε να μην είναι βουτηγμένη στο αίμα!

    Στα σύνορα μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας, το Over Your Dead Body περιστρέφεται γύρω από ένα ερωτευμένο ζευγάρι ηθοποιών (Shibasaki Kou και Ichikawa Ebizo), που παίρνουν μέρος σε μια φημισμένη θεατρική παράσταση. 

    Σύντομα η αγάπη τους θα δοκιμαστεί βίαια, και όπως μπορείτε να δείτε τόσο από το trailer παρακάτω, αλλά και από το teaser του Απριλίου, τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ άσχημα και ιδιαίτερα θανατηφόρα.

    Η σύνοψη της ταινίας έχει ως εξής:

    Ένας ηθοποιός που ονομάζεται Kosuke παίζει το ρόλο του Lemon σε μια θεατρική έκδοση του Yotsuya Kaiden και η νέα του σύντροφος Miyuki παίζει αυτόν της Oiwa. 

    Καθώς όμως βυθίζονται όλο και περισσότερο στους ρόλους τους, η γραμμή μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας γίνεται δυσδιάκριτη, ειδικότερα όταν το έργο αποκτήσει μία δολοφονική και εκδικητική τροχιά, που αναμιγνύεται επικίνδυνα και στη δική τους σχέση.

    Το Over Your Dead Body θα κάνει πρεμιέρα στην Ιαπωνία στις 23 Αυγούστου.

    Αναδημοσίευση από Horrorant.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Over Your Dead Body (Kuime) trailer: Ο Takashi Miike στο σανίδι του ...θεάτρου! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top